Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
41 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

56

Eladó Sorház

Veszprém
Jutaspuszta
2
62 m2
250 m2

IGÉNYES FELÚJÍTÁSSAL újjá varázsolt, kétszobás sorház Jutaspusztán eladó.

  A ház falazata 60 cm-es TÉGLA, melyet még pluszban 8cm-es KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL láttak el. A lakás ABLAKAIT kiváló minőségű HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL is felszerelték. A felújítás során KICSERÉLTÉK A TELJES GÉPÉSZETET, vagyis a teljes vízvezeték rendszert, a villanyvezetékeket újra cserélték. Az összes világítótest ledes fényforrás. A lakás fűtését vegyes tüzelésű kazán látja el radiátorokkal. A lakás padlófűtéshez is alkalmas, hiszen a helyiségek csövezése elkészült. Gázcsonk a telken belül van.

    A lakás fűtését jelenleg 3 DB HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL oldották meg, melyek közül egy a hálószobában, egy a nappaliban és egy a konyhában található. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az így kialakított gépészetnek köszönhetően NAGYON ALACSONY REZSIVEL számolhatunk. A villanyszámla mindössze 31 000,- forint havonta, mely tartalmazza a fűtést, a melegvíz előállítását és az általános napi villanyfogyasztást is. A lakás összes helyiségének burkolatát szintén MINŐSÉGI, igényes BURKOLÓ ANYAGOKKAL látták el.

  A lakásba egy tágas előszobán keresztül juthatunk be, ahonnan balra a nappali és a hálószoba, jobbra a fürdőszoba a NAGY SAROKKÁDDAL és a konyha található. A bejárattal szemben egy kényelmes méretű tároló kapott helyet. A konyhába modern, új, egyedi bútort építettek be. A nagyméretű, világos nappaliban BEÉPÍTETT GARDRÓBSZEKRÉNY segít a tárolásban. A lakás alatt kb. 40 m2-es pince található, ahol tüzelő tároló és a kazánház is helyet kapott.

   A bejárat előtt egy igazán TÁGAS, FEDETT TERASZ helyezkedik el, ahol nagyobb társaság számára is valóban tágas hely áll rendelkezésre. A 250 m2-es udvaron két autó számára is bőven van hely. Az épület tetőtere beépíthető, a TETŐBORÍTÁST VADONATÚJ CSERÉPFEDÉSRE cserélték. A hálószobából és a teraszról POMPÁS KILÁTÁS nyílik a Bakonyra. Buszmegálló 50 m-re elérhető. NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=v6DjL15Fiiu

 A vásárláshoz CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető még december 31-ig!

                        TELITALÁLAT a jó vételhez!

     HÍVJON, hogy Öné lehessen ez az 56M IRÁNYÁRON kínált, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT ingatlan!

  Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

CSOK igényelhető

16.9

Eladó Téglalakás

Hajmáskér

1 + 1
42 m2
3

JÓ ÁLLAPOTÚ, 1,5 szobás TÉGLA LAKÁS eladó Hajmáskér Jókai utca 4-ben.

A 3. emeleti 42 m2-es lakásba új, BIZTONSÁGI, fém BEJÁRATI AJTÓN keresztül juthatunk be. Egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan nyílnak az egyes helyiségek. Balra a kamrát találjuk, vele szemben a KÉNYELMES MÉRETŰ KONYHA helyezkedik el. A kamra mellett van a FELÚJÍTOTT, KÜLÖN WC. Mellette a szintén FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA kapott helyet. A fürdővel szemben a kisebbik szoba van.   

    A bejárattal szemben, a közlekedő végén a TÁGAS, VILÁGOS, francia erkélyes NAPPALI található. A nappaliból, szobából és a konyhából a BAKONYRA NÉZŐ POMPÁS KILÁTÁSBAN gyönyörködhetünk. A nappali ablakát és az erkély ajtót már kicserélték hőszigetelt műanyagra, melyekre REDŐNYT is felszereltek. A konyhában és a fürdőszobában modern, TERMOSZTÁTOS, átfolyós vízmelegítésű CSAPTELEPEKET szereltek fel. A nappali és a szoba járólap burkolatú, melyet cserélni kell.

   A lakáshoz az alagsorban SAJÁT, kb. konyha méretű TÁROLÓ tartozik. Parkolni közvetlenül a ház melletti tágas parkolóban ingyenesen lehetséges. A közös költség 33 400,- forint havonta, mely tartalmazza a fűtés díját is!  A vásárláshoz CSOK, ILLETÉKMENTESSÉG még december 31-ig IGÉNYELHETŐ. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=4t75GSNkeBr

       NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

    HÍVJON, hogy Öné legyen ez a REMEK ELRENDEZÉSŰ LAKÁS! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Azonnal költözhető

24.9

Eladó Panellakás

Veszprém
Jutasi úti lakótelep
1 + 1
35 m2
3

REMEK ELRENDEZÉSŰ, FELÚJÍTANDÓ, 1,5 szobás garzonlakás eladó Veszprém Stromfeld utcában.

A HŐSZIGETELT épületben található 3. emeleti lakás ablakait már kicserélték hőszigetelt műanyagra. A lakásba belépve egy kényelmes méretű előtérbe érkezünk, amely egy légtérben van a konyhával. A bejárattól balra nyílik a VILÁGOS nappali. A bejárattal szemben egy kis közlekedőről nyílik jobbra a fürdőszoba WC-vel, szemben pedig a hálószoba. A hálószobát a nappaliból is megközelíthetjük.

  A fűtést EGYEDI HŐMENNYISÉGMÉRŐS távfűtés biztosítja. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a 35 m2-es lakótér ellenére kényelmes tereket találunk, a nappali életterek és a hálószoba jól elkülönül egymástól. Az épület előtt szépen GONDOZOTT ELŐKERT van. A lépcsőház ablakait is kicserélték hőszigetelt műanyagra, a lépcsőház burkolata már járólapra lett cserélve. A lakáshoz az alagsorban SAJÁT TÁROLÓ tartozik.

    PARKOLNI közvetlenül az épület előtt INGYENESEN lehet. A közelben KARNYÚJTÁSNYIRA MINDEN MEGTALÁLHATÓ. Bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, sportolási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, művelődési ház, játszóterek mind-mind pár lépésnyire elérhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is! „Sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=rQNttcKi9rj

               HÍVJON, hogy Öné legyen ez az AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ lakás!

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető

32

Eladó Panellakás

Veszprém
Jutasi úti lakótelep
1 + 1
44 m2
4

TELJESEN FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 1,5 szobás lakás Veszprém Halle utcában eladó.

   A 4. emeleti lakás felújítása során KICSERÉLTÉK A VILLANY ÉS VÍZVEZETÉKEKET. Mindkét szobát VADONATÚJ TOLÓAJTÓVAL szerelték fel, valamint a padlót ÚJ LAMINÁLT LAPPAL burkolták. A FÜRDŐSZOBA MINDEN PORCIKÁJÁT kicserélték, új fürdőkád, mosdó, csaptelep, törölköző szárító, csempe és járólap került a régi helyére. A WC szintén megújult. A konyha új bútort kapott és természetesen a járólapot is újra cserélték.

       Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, melyeken REDŐNY ÉS SZÚNYOGHÁLÓ is van. A hálószobából nyílik az erkély, melyet hőszigetelt műanyag ablakkal, redőnnyel építettek be, így egy kisebb plusz helyiséget nyertek. A bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó. A közlekedőben lévő, mennyezetig érő beépített szekrény a képeken ugyan még a régi, azonban 2 héten belül ez is vadonatúj lesz.

     A lakáshoz tartozik egy SAJÁT, zárható TÁROLÓ a 2. és 3. emelet közötti félemeleten. A lakás bútorzata megegyezés kérdése. PARKOLÁS INGYENESEN a ház előtt lehetséges, vagy díj ellenében a SÉF iskola zárt, sorompóval ellátott parkolójában lehetséges. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, játszóterek, művelődési és szórakozási lehetőség mind-mind karnyújtásnyira elérhető. A VÁSÁRLÁSHOZ CSOK, ILLETÉKMENTESSÉG még december 31-ig igényelhető.

                 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

  NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, sétáljon végig saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=TXxUHPC5ZGi

    HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ lehetőségeket nyújtó lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

CSOK igényelhető

30

Eladó Panellakás

Veszprém
Jutasi úti lakótelep
1 + 1
42 m2
Magasföldszint

KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, 1,5 szobás, erkélyes lakás eladó Veszprém Március 15. utcában

A magasföldszinten található lakásba belépve egy előtérbe érkezünk. Innen jobbra nyílik a TÁGAS NAPPALI, melyből közvetlenül léphetünk ki a kényelmes méretű ERKÉLYRE. Szemben a konyha van, melybe ELEGÁNS KONYHABÚTORT építettek be. A bejárattól balra a FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA található, amely együtt van a WC-vel. A fürdőszoba mellett helyezkedik el a hálószoba.

     Az előtérben ÚJ BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK segítenek a tárolásban. A mosógépnek és mosogató gépnek a beépített szekrényben alakítottak ki csatlakozást, ám a fürdőszobában is elfér egy felültöltős mosógép, ahogy az a képeken is látszik. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték. A vadonatúj bejárati ajtó is megvan, azonban még nem került beépítésre. A lakással szemben egy SAJÁT TÁROLÓ is rendelkezésre áll.

     A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, játszóterek, bevásárlási lehetőségek, étterem, cukrászda mind-mind karnyújtásnyira elérhető. PARKOLÁS A HÁZ ELŐTT INGYENESEN lehetséges. REMEK VÁLASZTÁS a jó vételhez. A vásárláshoz CSOK és illetékmentesség még december 31-ig igényelhető!

                      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kiváló elrendezésű lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

36

Eladó Családi ház

Hajmáskér

3
85 m2
555 m2

Megkezdett felújítású, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ családi ház eladó Hajmáskér Rákóczi utcában.

   A kőből épült házba egy előtéren keresztül juthatunk be, mely hőszigetelt üvegezésű oldalának köszönhetően TÉLIKERTKÉNT is remekül funkcionál. A lakórészbe belépve egy VALÓBAN RENDKÍVÜL TÁGAS NAPPALI- KONYHA-ÉTKEZŐ térbe érkezünk. A 42 m2-es nappaliból könnyen leválasztható még egy hálószoba is. Így már két hálószobás lakóteret kapunk.

    A bejárattól jobbra közvetlenül léphetünk ki a járólappal burkolt igazán MÉRETES TERASZRA. A teraszajtó mellett a fürdőszoba van. A fürdőszobából nyílik egy további felújítást igénylő helyiség, mely a maga 12 m2-ével szobaként, szaunaszobaként, edzőteremként egyaránt kiválóan alkalmas, vagy akár könnyen lezárható. Ebben az esetben 73 m2 marad a hasznos lakóterület. A fürdőszoba mellett a külön WC található, ahol a villanybojler is helyet kapott.

      A bejárattól balra nyílik a gardrób és a hálószoba. A szobában a fűtést a falra szerelt INFRA FŰTŐPANEL biztosítja. A ház TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATÁT FELÚJÍTOTTÁK. 3x25 A áll rendelkezésre, valamint a villanybojlernek a külön kedvezményes tarifájú, régi nevén éjszakai áram is biztosított. GÁZCSONK a ház utcafronti oldalán megtalálható. A vízvezetékeket is újra cserélték. A TELJES ALJZATOT KICSERÉLTÉK. A régit felbontották, víz és hőszigeteléssel látták el, majd újra betonozták. A falakat ÚJRA VAKOLTÁK ÉS FESTETTÉK. Az ablakokat hőszigetelt műanyagra cserélték, melyekre REDŐNYT ÉS SZÚNYOGHÁLÓT is szereltek.

     Óvoda 30 méterre található a háztól. Bevásárlási lehetőség, buszmegálló pár perc sétára elérhető. A kertben egy FÖLDPINCE is megtalálható. Az udvarra autóval a kert felől tudunk beállni. A ház előtt több autó számára alkalmas parkoló van. A LAKÓTÉR ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, remek lehetőségeket kínál.

    NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a házban! https://my.matterport.com/show/?m=e8yJgYcnpV3

      A vásárláshoz és a felújítás befejezéséhez FALUSI CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető! REMEK VÁLASZTÁS A JÓ VÉTELHEZ!

       HÍVJON, hogy Öné legyen ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ „falusi csok”-os ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

38

Eladó Panellakás

Veszprém
Jutasi úti lakótelep
1 + 2
55 m2

IGÉNYESEN, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT, 1+2 szobás lakás Veszprém Diósy Márton utcában eladó.

A CSENDES zsákutcában található, 3. emeleti lakás felújítása során minden részletre kiterjedően, a FALAKON KÍVÜL MINDENT KICSERÉLTEK. A villamos hálózatot felbővítették 32 A-ra és valamennyi vezetéket újra cserélték. A víz és szennyvíz vezetékeket szintén újakra, váltották. A KONYHA FALÁT ELBONTOTTÁK, ezáltal egy sokkal élhetőbb, tágasabb, egyedi elrendezésű teret alakítottak ki. Így a konyha, étkező és a nappali VALÓBAN MÉRETES EGYTÉRBEN helyezkedik el. Kicserélték a WC és a fürdőszoba ajtót.

    A BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK is megújultak, igényes, modern külsőt kaptak. A NYÍLÁSZÁRÓK REDŐNNYEL FELSZERELT, HŐSZIGETELT MŰANYAGOK. A bejárati ajtót új, több ponton záródó, fém bejárati ajtó váltotta fel. Az előtér és a konyha-étkező járólap, a nappali szőnyegpadló burkolatú. A szobákban szintén szőnyegpadlót találunk. A WC és a fürdőszoba járólappal lett burkolva.

     A felújítás során TELJESEN MEGÚJULT A FÜRDŐSZOBA ÉS A WC IS. A lakásba belépve egy kisebb előszobába érünk, ahonnan jobbra egy közlekedőből nyílik a WC, mellette az egyik hálószoba található a közlekedőben ízlésesen felújított beépített szekrény segít a tárolásban.

      A bejárattal szemben az IGAZÁN TÁGAS ÉS RENDKÍVÜL VILÁGOS NAPPALIT találjuk, mely egytérben van az EGYEDI, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN KIVITELEZETT, GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL felszerelt konyha-étkezővel. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a járólappal burkolt NAGY ERKÉLYRE. A nappaliból jobbra nyílik a másik közlekedőből a teljesen megújult fürdőszoba. Mellette a másik hálószoba kapott helyet. A közlekedőben mennyezetig érő beépített szekrény segít a holmik tárolásában.

      A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló 2 hálószoba jól elkülönülnek egymástól. A közelben karnyújtásnyira bölcsőde, óvoda, buszmegálló, játszóterek, iskolák, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár mind-mind elérhető. Parkolni közvetlenül a ház előtt ingyenesen lehetséges. Tároló a két emelet között a két szomszéddal közös.  

      NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=vTiheSXeRBr

                                  TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

       HÍVJON, hogy Öné legyen ez az EGYEDILEG ÁTALAKÍTOTT, MEGÚJULT LAKÁS!

   A vásárláshoz CSOK és ÁLLAMI TÁMOGATÁS, ILLETÉKMENTESSÉG még december 31-ig IGÉNYELHETŐ!

 Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

64

Eladó Téglalakás

Veszprém
Belváros
3
69 m2

3 szobás, FELÚJÍTOTT TÉGLA lakás, igazán ALACSONY REZSIVEL eladó Veszprém belvárosában, a Virág Benedek utcában.

      A 69m2-es, hangulatos, első emeleti lakásra jellemzőek a KÉNYELMESEN TÁGAS, jól bútorozható, VILÁGOS TEREK. A 3,2 m belmagasságú polgári lakásba belépve egy nagy, tényleg tágas előtérbe érkezünk. Innen nyílik balra a nagy, valóban méretes szoba. Itt egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA berendezés teszi még komfortosabbá a szobát. A szobából egy kis közlekedőre érünk, ahonnan jobbra a WC, balra a zuhanyzós fürdőszoba található. Tovább haladva a konyhába érkezünk, amely méreténél fogva az étkezőnek is kényelmesen nagy teret nyújt.

     Az étkezőbe a bejáratnál lévő előtérből is bemehetünk. A konyhából nyílik a szokásostól eltérő formájú, sokszögű, szintén jól bútorozható, méretes szoba. A radiátoros fűtésről és a meleg vízről GÁZKAZÁN gondoskodik. A lakás REZSIJE MEGLEPŐEN ALACSONY. A gázszámla mindössze 12 000,- forint/hó. Közösköltség nincs. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL felszerelve.

         A felújítás során kicserélték a villany és vízvezetékeket, az összes burkolatot. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a két szoba nagyon jól elkülönül egymástól. Parkolni a lakás közelében több helyen is lehet, melyre nagyon kedvezményes parkolási bérlet váltható az ottlakóknak. A közelben KARNYÚJTÁSNYIRA MINDEN ELÉRHETŐ: buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, éttermek, óvoda, bölcsőde, iskolák, színház, bankok, önkormányzati intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. stb. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=boJ6vvNs33Z

     TELITALÁLAT a jó vételhez! A vásárláshoz még december 31-ig igényelhető CSOK és állami támogatás.

        HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan!

   Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

65

Eladó Családi ház

Lovas

2
52 m2
1 103 m2

2 szobás, FELÚJÍTANDÓ családi ház, PANORÁMÁS telekkel, ALKUKÉPES ÁRON eladó Lovason.

A KŐBŐL ÉPÜLT épület cserép fedésű, stukatúros födémmel készült. A házba egy tágas teraszon keresztül juthatunk be. Belépve a konyhába érkezünk, melyből szemben a fürdő nyílik, balra pedig a konyha kiegészítéseként egy 8 m2-es helyiség, melyben jól elfér a konyhabútor és a hűtőszekrények is. Ebből nyílik balra és jobbra EGY-EGY TÁGAS SZOBA. Az enyhén lejtős kert hátsó részében egy méretes, 23 m2-es, félig föld alá épített PINCE található. Ennek a tetejéről szétnézve (a talajszinttől kb. 1,5 m magasság) igazán POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK, mely egyrészt a BALATONRA, másrészt az SOMLYÓHEGYRE nyújt remek látványt. A ház fűtését az egyik szobában kályhával, a másikban gázpalackról működő konvektorral oldották meg. A melegvizet gázpalackról működő gázbojler biztosítja.

   Az ingatlan Lke6 építési övezetbe tartozik (Kertvárosias építési övezetek (Lke) laza beépítésű, összefüggő kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló lakóépületek elhelyezésére szolgál). BEÉPÍTHETŐSÉGE 25%, KÉT ÉPÜLET ÉPÍTHETŐ RÁ, szabadon álló beépítéssel, építmény magassága 4 m. A kertben tucatnyi gyümölcsfa található. Az ingatlan a település központjától pár lépésnyire helyezkedik el. Buszmegálló, bevásárlási lehetőség pár lépésnyire elérhető. NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, sétáljon végig helyiségről helyiségre a házban!   https://my.matterport.com/show/?m=Cnx5ozera3J

           KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan!

HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket kínáló, 65M IRÁNYÁRON kínált ingatlan!

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

35

Eladó Téglalakás

Balatonfűzfő
Fűzfőgyártelep
2 + 1
75 m2
600 m2

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 2+1 szobás, tetőtéri TÉGLA LAKÁS ÁRON ALUL eladó Balatonfűzfőn.

   A Balatonfűzfő zöldövezeti részén található lakás nagyon csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A lakást KIBŐVÍTETTÉK a padlástér beépítésével. A 75 m2-re bővített lakótér hasznos alapterülete a tetőtéri sajátosságok miatt 55 m2.  A lakótér bővítését a padlástér beépítésével érték el. A felújítás során KICSERÉLTÉK AZ ÖSSZES GÉPÉSZETI SZERKEZETET, vagyis víz, szennyvíz, villanyvezetékek mind vadonatújra lettek cserélve. A lakóteret 25 CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL látták el. Új, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BELTÉRI AJTÓKAT és új bejárati ajtót építettek be. A fűtést „H tarifával” működtetett Panasonic monoblokkos HŐSZIVATTYÚ biztosítja MENNYEZETI ÉS PADLÓFŰTÉSSEL egyaránt. A hőszivattyúnak köszönhetően a lakás hűtését is egycsapásra megoldották, mely a megszokott klímás hűtéshez képest LÉNYEGESEN KOMFORTOSABB érzetet nyújt, hiszen nincs légmozgás a lakásban, a HŐMÉRSÉKLET MINDENHOL EGYENLETESEN KELLEMES. A melegvizet VILLANYBOJLER állítja elő.

      A lakás REZSIJE RENDKÍVÜL ALACSONY, hiszen a villanyszámlája, melyben a hűtés, fűtés, melegvíz előállítása is benne van mindössze 30 000,- forint/hó. A lakásba belépve egy lépcsőházba érünk, ahonnan feljutva érkezünk meg a nappali-étkező térbe. Innen nyílik szemben a hálószoba. Mellette a prémium minőségben EGYEDILEG IDEGYÁRTOT, IGÉNYES, GÉPESÍTETT KONYHA helyezkedik el. Modern szagelszívó, indukciós főzőlap, mosogatógép, elektromos sütő, nagy kerámia mosogató mind-mind megtalálható.

      A konyha mellett a szintén KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT, TÁGAS, VILÁGOS FÜRDŐSZOBA kapott helyet. Itt egy hidromasszázs zuhanykabint találunk és itt van elhelyezve a mosogatógép, szárítógép is. A fürdő végéből nyílik a WC, mely ugyan egy térben van a fürdővel, mégis jól elkülönül tőle. A nappali jobb oldali végéből vezet fel lépcső a beépített padlástérbe. Itt egy 16 m2-es szobát találunk, mely hasznos alapterületben 9 m2. Felérve a lépcsőtől jobbra egy kényelmesen TÁGAS WC-KÉZMOSÓT is kialakítottak.

      A lakáshoz tartozik egy 600 m2-es ZÁRT UDVAR is, melyet a földszinti lakóval közösen használnak. A lakás HIBÁTLAN VÁLASZTÁS A JÓ VÉTELHEZ! NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT IS, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=ztD5CiAAm44

   A közelben buszmegálló, boltok, óvoda, iskola, uszoda mind-mind karnyújtásnyira elérhető.

                HÍVJON, hogy Öné legyen ez a 2 HÉTEN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, ÁRON ALUL KÍNÁLT ingatlan!

Azonnal költözhető

65

Eladó Családi ház

Balatonfőkajár

7
195 m2
1 004 m2

195 m2-es, földszintes ház eladó Balatonfőkajár központjában.

Az épület eddig bankfiókként működött. A KÉT BEJÁRATTAL rendelkező téglaépületben NAGY, VILÁGOS HELYISÉGEKET találunk. A házba belépve egy hatalmas, sok ablakkal ellátott, világos helyiségbe érkezünk, mely az egykori banki ügyféltér volt. A TEKINTÉLYES MÉRETŰ, csaknem 70 m2-es HELYISÉGBŐL akár több szoba is kialakítható. Az ügyféltérből nyílik egy irattárnak használt, kényelmes méretű helyiség.

     A bejárattól jobbra, hátul nyílik a közlekedő folyosó, amelyről a további helyiségek nyílnak. Balra a WC-kézmosó, vele szemben egy tágas szoba található. Tovább haladva A WC mellett a kazánház, mellette egy kis konyha, velük szemben szintén egy MÉRETES SZOBA helyezkedik el. A konyha mellett az egykori szerverszoba, mellette szintén egy WC-kézmosó van. Velük szemben egy másik szoba, melyből egy VALÓBAN TÁGAS, NAGY SZOBÁBA léphetünk be. Ebből a szobából nyílik az épület másik bejárata. A folyosó végén egy szintén kényelmesen tágas méretű szoba található, mely egy ajtóval kapcsolódik a már említett, külső bejárattal is rendelkező nagy szobához.

    A hét szobából álló ház szinte MINDEGYIK SZOBÁJA KLÍMABERENDEZÉSSEL van felszerelve. A fűtést gázkazán biztosítja radiátorokkal. A nyílászárók részben fa és műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakok, részben dupla szárnyú, fa ablakok. Az ELEKTROMOS HÁLÓZAT 3X32A. Az esetleges áramszünet kivédésére egy AGREGÁTOR BERENDEZÉS is rendelkezésre áll. Az épületben RIASZTÓ BERENDEZÉS ÉS KAMERARENDSZER, TŰZ ÉS FÜSTJELZŐ lett kiépítve.

      A födém beton, ezért az EGÉSZ PADLÁSTÉR JÁRHATÓ, BEÉPÍTHETŐ. Az udvar burkolat aszfalt és beton térkő. A hátsó rész sík füvesített terület. Az ingatlan KIVÁLÓAN ALKALMAS TÖBB LAKÁSOS LAKÓÉPÜLET, VAGY ÜDÜLŐ, NYARALÓ KIALAKÍTÁSÁRA. A településen található Magyarország vadonatúj Balaton Park Circuit motorverseny pályája. A település megközelíthetősége kiváló, M7 autópálya, 7-es, 71-es, 8-as utak mind a település mellett haladnak el. BALATONAKARATTYA MINDÖSSZE 3-4 KM-re van, mely KERÉKPÁRÚTON is könnyedén elérhető. A vételárhoz +27% ÁFA fizetendő.

    NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=nEkVn57tEp9

   HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket kínáló, azonnal birtokba vehető ingatlan!

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

110

Eladó Sorház

Veszprém
Nádortelep
5
200 m2
400 m2

3 szintes, NAGY SORHÁZ eladó Veszprém Tölgyfa utcában.

A házban jellemzően TÉNYLEG NAGYON TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS HELYISÉGEKET találunk. A 3 szintes épületben szintenként 110 m2-es terület lett beépítve. A pince részben egy ÓRIÁSI GARÁZS van, melyben 3 autó számára van elegendő hely, valamint egy edzőteremnek használt helyiség, melyben a gázkazán is helyet kapott és egy nagy tároló is megtalálható. A pincében levő helyiségek is világosak a nagy ablakoknak köszönhetően.

     A földszintre egy kis szélfogón keresztül jutunk be. Egy közlekedő folyosóra érkezünk, ahonnan balra nyílik az IGAZÁN TÁGAS ÉS VILÁGOS KONYHA-ÉTKEZŐ, mely a méretének köszönhetően nagyobb társaság befogadására is képes. A bejárattól jobbra a fürdőszoba helyezkedik el, mellette a külön WC van. A közlekedő végén egy hálószoba található, mellette az ÓRIÁSI NAPPALI, ahonnan közvetlenül léphetünk ki a MÉRETES, 12 M2-ES, FEDETT TERASZRA. A teraszról pár lépcsőfokon keresztül a hátsó kertbe jutunk, mely a maga kb. 250 m2-ével kellemes kikapcsolódásra, pihenésre ad lehetőséget.

     A tetőtérbe a nappalival szemben vezet fel a lépcső. Felérve balra a fürdőszoba van, a lépcsővel szemben a VALÓBAN HATALMAS, jelenleg nappali-étkezőnek használt HELYISÉG található. A lépcsőtől jobbra egymás mellett KÉT TÁGAS HÁLÓSZOBÁT alakítottak ki, mely korábban egylégterű szoba volt. A NYÍLÁSZÁRÓK mindegyikét HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre REDŐNYT ÉS RELUXÁT is felszereltek. A radiátoros fűtést és a melegvizet GÁZKAZÁN biztosítja. A ház GÁZFOGYASZTÁSA a kedvezményes, REZSICSÖKKENTETT ÉRTÉKBE BELEFÉR.

        Akik szeretik a tágas, nagy tereket, nagyobb létszámú a család, azoknak ideális választás ez az 5 szobás ház. NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házon!   https://my.matterport.com/show/?m=taT2brQGFAm

                       HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a kitűnő lehetőségeket kínáló ingatlan!

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

55

Eladó Családi ház

Veszprém
Dózsaváros
1
48 m2
331 m2

Családi ház RENDKÍVÜL ALACSONY REZSIVEL eladó Veszprém Dózsavárosban.

     A TÉGLA ÉPÍTÉSŰ ház Veszprém CSENDES, NYUGODT részén található. A ház bejárata hátulról, az udvar felől van. Egy méretes előtéren keresztül juthatunk be a lakórészbe. Belépve egy közlekedőbe érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba. Vele szemben az igazán TÁGAS, NAGYMÉRETŰ SZOBA van. A bejárattal szemben a kényelmesen TÁGAS KONYHÁT találjuk, mely az étkezőt is magában foglalja. A konyhában kapott helyet a VADONATÚJ GÁZKAZÁN, mely radiátorokon keresztül biztosítja a fűtést. A melegvizet a szintén ÚJ VILLANYBOJLER állítja elő.

    Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT, MŰANYAGOKRA cserélték, melyekre REDŐNYT is felszereltek. Az udvar hátsó sarkában egy kis tároló, MELLÉKÉPÜLET található, mely a kerti szerszámok és egyéb holmik tárolásában kiváló segítség. A REZSI VERHETETLENÜL ALACSONY, hiszen a gázszámla az új kazánnak köszönhetően hihetetlenül alacsony, mindössze 5 000,- forint/hó. Az elektromos hálózat 1x16A.

     Az ingatlan TÖBB, MINT EGY TÁRSASHÁZI LAKÁS, hiszen a 331 m2-es udvarral jelentős szabadságot és függetlenséget kapunk a társasházi élethez képest, mindezt minimális havi fenntartási költséggel. A beépíthetőség okán a ház bővíthető. A vásárláshoz CSOK IGÉNYELHETŐ még december 31-ig, mely az illetékmentességgel is együtt jár. NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban!   https://my.matterport.com/show/?m=yha7dPNnjLC

               HÍVJON, hogy az Öné legyen ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, remek adottságú ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése