Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
44 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

350

Eladó Telephely

Hajmáskér

10
636 m2
12 894 m2

Telephely, 7 apartmanos házzal Hajmáskéren, a 8. számú út mellett eladó.

   Az ingatlan jelenleg építőipari TELEPHELYKÉNT működik. Az épület hasznos alapterülete 394 m2, melyhez 170 m2-nyi, több részből álló terasz tartozik. Az épületben, mely korábban VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGKÉNT üzemelt (étterem, panzió), 7 APARTMAN található, továbbá konyha, ahhoz tartozó kiszolgáló, előkészítő helyiségek, WC-k, mosdók, öltözők, söntés, vendég-ügyféltér.

   Az épülethez elkerített, magas kerítéssel ellátott, külön bejáratú, INTIM BELSŐ UDVAR tartozik. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátorokkal, a meleg vizet VILLANYBOJLEREK állítják elő, az ivóvizet BEVIZSGÁLT KÚT biztosítja. Villanyáram 3x32A, illetve a gépekhez 3x50A áll rendelkezésre. A villanyáramhoz egy 20 KW-os, SZALDÓS ELSZÁMOLÁSÚ NAPELEM RENDSZER tartozik.

   Az udvaron TÖBB MELLÉKÉPÜLET, illetve FEDETT TÁROLÓ található összesen mintegy 900 m2-en. Egy nagy, 440 m2-es fedett faipari, asztalosipari műhely, 4 oldali gyalugéppel, szalagfűrésszel, gyalugéppel, melyből egységből 105 m2-es rész teljesen zárt, téglából épült részből áll. továbbá egy 84 m2-es, egy 50 m2-es, egy 80 m2-es szintén zárt, valamint egy fedett 102 m2-es, egy 80 m2-es tároló egység található. A telekről körben igazán POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK. Az ingatlan közvetlenül a 8. számú főút mellet helyezkedik el, ezáltal KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL rendelkezik. Több bejárattal is rendelkezik, kamionnal is könnyen megközelíthető. Az ingatlan több célra is kiválóan alkalmas!

   HÍVJON, hogy Öné legyen ez a valóban sok lehetőséget kínáló ingatlan!

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

45

Eladó Családi ház

Ajka
Belváros
5
135 m2
562 m2

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, két szintes családi ház Ajkán eladó

A téglából épült, palatetős házra jellemző a VILÁGOS, IGAZÁN TÁGAS TEREK, jól bútorozható, nagy helyiségek. Minden szint beton födémmel van ellátva, tehát a TETŐTÉR IS BEÉPÍTHETŐ. Az alsó szinten egy konyha található kamrával, valamint egy nagy szoba, GARÁZS, tüzelő tároló. A tágas garázsban kapott helyet a vegyestüzelésű kazán is.

    A felső szinten 3, TÉNYLEG NAGY MÉRETŰ SZOBÁT alakítottak ki, egy szintén tágas konyhát és a fürdőszobát. A legnagyobb szobából közvetlenül léphetünk ki az utcára néző méretes ERKÉLYRE. A szobákat parkettával burkolták, a konyha, a közlekedő és a zuhanyzós fürdő járólapos. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, melyeken REDŐNY is van.

   A két lakószint egymástól elválasztható, külön bejárata megoldható. A fűtést tetszés szerint vegyes tüzelésű kazán vagy a gázkazán biztosítja radiátorokkal. A meleg vizet gázbojler állítja elő. A ház mögött több kisebb MELLÉKÉPÜLET, tároló helyiségek vannak. A gondozott kertben gyümölcsfák, néhány tőke szőlő található.

     NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=auxczm2mabi

      A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ.

                              KITŰNŐ VÁLASZTÁS ez a tágas, 5 szobás ház.

                HÍVJON, hogy Öné legyen ez remek lehetőségeket kínáló ingatlan!

     Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

33.5

Eladó Panellakás

Veszprém
Belváros
2
55 m2

JÓ ÁLLAPOTÚ, azonnal költözhető, 2 szobás lakás Veszprémben, a „HÚSZEMELETESBEN” eladó.

   A 11. emeleti lakás reggeltől késő délutánig NAPOS, RENDKÍVÜL VILÁGOS, hiszen a lakásban mind a nappali, mind a konyha, a szoba végig ablak. A lakásba belépve egy előszoba-közlekedőbe érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba, mellette a WC található. A fürdővel szemben egy előtéren keresztül nyílik a szoba. Az előtérben MENNYEZETIG ÉRŐ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY van mindkét oldalon.

   A keleti fekvésű szoba végén az IGAZÁN TÁGAS NAPPALIBA van átjárási lehetőség. A bejárattal szemben a közlekedő végén szintén a nappaliba érkezünk, tehát A LAKÁS KÖRBE JÁRHATÓ. A nappaliba belépve jobbra a konyha kapott helyet, melyet egy kis kamra egészít ki. A konyha és a nappali egylégtérben van.

    A szobából és a nappali szoba felőli oldalán az ablakokon kitekintve VALÓBAN POMPÁS PANORÁMA tárul elénk a Bakonyra, a Jutasi úti lakótelepre és a belvárosra. A nappali másik oldalán az Egyetem városrészre és a belváros másik felére néző csodás panorámában gyönyörködhetünk. A HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK mindegyikén reluxa van. A lakás fűtéséről központi légbefúvásos rendszer gondoskodik. A BIZTONSÁGI KAMERÁKKAL felszerelt ÉPÜLET AKADÁLYMENTESÍTETT, tehát lépcsőzés nélkül lehet közlekedni!

   Parkolni kedvezményesen az épület körül lehet. A lakás REZSIJE ALACSONY, közösköltség 14 000,- forint, a fűtés 12 000,- forint. A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető. A közelben tényleg MINDEN KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. Piac, buszállomás, buszmegállók, bevásárlási lehetőségek, bankok, iskolák, óvoda, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, orvosi rendelők, éttermek, kávézók, kormányablakok mind-mind megtalálható.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=nGVPzdRTDEP

   Remek választás befektetésnek, állandó lakásnak egyaránt. Idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak is ideális választás, hiszen NEM KELL EGYETLEN LÉPCSŐT SEM MEGTENNI. Komfortos, valóban kényelmes életet biztosító lakás.

                                       TÉNYLEG TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                     HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket nyújtó lakás!      

 Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

139.89

Eladó Családi ház

Veszprém
Dózsaváros
6
140 m2
334 m2

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN ÚJJÁ VARÁZSOLT, kétlakásos családi ház MEDENCÉVEL eladó Veszprém Dózsavárosban.

    A TÉGLÁBÓL épült ház MINDEN PORCIKÁJÁT magas minőségben, modern anyagok felhasználásával FELÚJÍTOTTÁK, KICSERÉLTÉK. Az épület ÚJ TETŐT kapott, kívülről 10 CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL látták el. A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.  A telek zárt kerítéssel van körbe véve, belátni nem lehet. A rezsi alacsony , a gázszámla mindössze 16 000,- forint havonta. Autóval MOTOROS KAPUN keresztül juthatunk a TÉRKŐVEL BURKOLT udvarba, ahol fedett kocsibeállóban tárolhatjuk autónkat. Az 170 m2-nyi udvart két részre osztották. A két részt magas, örökzöld sövény választja el egymástól.

    Mindkét lakórészben két hálószoba található. Az egyik lakórész 80 m2, melyben két TÁGAS HÁLÓSZOBÁT, egy fürdőt és egy nappali-konyha-étkező teret alakítottak ki. Belépve egy kis előtér fogad minket. Innen balra nyílik a kényelmesen TÁGAS, MODERN FÜRDŐSZOBA, ahol a BOSCH gázkazán is helyet kapott. Szemben vele az egyik, jól bútorozható hálószoba van. A bejárattal szemben az egy légtérben lévő nappali-étkező-konyha helyiség található. Ebből nyíli a másik, szintén valóban nagy hálószoba.

   A másik, 60 m2-es lakórészben egy hálószoba, egy fürdő, egy nappali-konyha-étkező és egy tetőtéri hálószoba lett kialakítva. Belépve szintén egy kis közlekedőbe érünk. Balra a hálószoba, szemben a jelen KORNAK MEGFELELŐEN KIVITELEZETT, TÁGAS FÜRDŐSZOBA és jobbra a nappali-konyha-étkező helyiség. A lakórésznek külön villanybojler biztosítja a meleg vizet. A nappaliból csigalépcsőn keresztül lehet a tetőtéri hálószobába feljutni. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a FEDETT, TÉNYLEG TÁGAS TERASZRA, ahol JAKUZZI és egy nagy étkező-pihenő rész lett kialakítva. A terasz folytatásaként a MEDENCE ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ PIHENŐ-NAPOZÓ rész található, melyet igényesen faburkolattal látta el. A komfortérzet növelése érdekében MINDKÉT LAKÓRÉSZ KLÍMÁVAL is felszerelték.

    Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együtt költözéséhez, befektetésnek egyaránt, hiszen a medencés lakórészt folyamatosan vendégek bérlik.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT, „sétáljon végig” az udvarban, külön-külön a lakórészekben helyiségről helyiségre! https://my.matterport.com/show/?m=smRUui3F6wQ

                                             TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

HÍVJON, hogy Öné legyen ez kiváló lehetőségeket biztosító, ÚJJÁ VARÁZSOLT INGATLAN!

Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető

22.6

Eladó Panellakás

Hajmáskér

2
55 m2
3

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 2 szobás panellakás ÁRON ALUL eladó Hajmáskér Jókai lakótelepen

A RENDEZETT, TISZTA lépcsőház gépészetét már újra cserélték, vagyis a vízvezetékeket és villanyvezetékeket. A lakás MINDEN PORCIKÁJÁT KICSERÉLTÉK a beltéri ajtók kivételével. Új, több ponton záródó bejárati ajtót szereltek be. Az előtérben és a közlekedő végében IGÉNYES, MODERN BEÉPÍTETT SZEKRÉNY és előszoba szekrény segít a tárolásban. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyek mindegyikét REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL is ellátták. Kicserélték a radiátorokat is, a kornak megfelelő, modern lapradiátorokra. A felújítás során a VILLANYVEZETÉKEKET, A VÍZVEZETÉKEKET lakáson belül is ÚJRA CSERÉLTÉK a lakásban, ledes világítótesteket, spotlámpákat szereltek fel.

      Az 55 m2-es lakásba belépve egy MÉRETES ELŐTÉRBE érkezünk. Innen balra nyílik a valóban tágas, igazán VILÁGOS, NAGY NAPPALI. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a járólappal burkolt, méretes ERKÉLYRE, amelyet hőszigetelt, bukó-nyíló ablakokkal zárttá varázsoltak. Az ablakokon szintén van redőny.

    Az előtérből jobbra kanyarodva az EGYEDI, ÍZLÉSES KONYHABÚTORRAL FELSZERELT, TÁGAS KONYHÁBA érkezünk. a konyha mellett a jól bútorozható, világos hálószoba található. A hálóval szemben a külön WC, mellette a fürdőszoba kapott helyet. A LAKÁS ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a hálószoba nagyon jól elkülönülnek egymástól. Parkolni közvetlenül a ház előtt, ingyenesen lehetséges. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, karnyújtásnyira, iskola, óvoda pár perc sétára elérhető.

      A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=dRKpVGLYg2P 

                                Ez TÉNYLEG TELITALÁLAT a jó vételhez!

     HÍVJON, hogy Öné legyen ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÁRON ALUL KÍNÁLT lakás!

 Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

47.2

Eladó Családi ház

Berhida

7
240 m2
2 927 m2

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 7 szobás, két szintes családi ház REMEK ÁRON eladó Berhida Vasút utcában.

Az 1984-ben téglából épült házra jellemző a TÉNYLEG TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS TEREK. A földszintre 3 különböző helyről is bejuthatunk. A két szint könnyedén külön választható, ezáltal két külön lakrészt alakíthatunk ki. Így akár több generáció együtt költözésére is kiválóan alkalmas a családi ház. Az ingatlan legutóbb munkásszállóként működött, egyszerre akár 17 ember számára adott kényelmes szállás lehetőséget.

   A földszinten 2 tágas hálószobát találunk, az egyikből közvetlenül léphetünk ki a FEDETT, VALÓBAN NAGY, 30 M2-ES TERASZRA, ahonnan a kertbe juthatunk. A két szoba mellett egy konyha kamrával, egy zuhanyzós fürdő-WC, egy nagyobb társaság számára is MÉRETES ÉTKEZŐ és a nappali található a földszinten. A nappaliból szintén a teraszra van közvetlen kijárat, valamint a nappaliból vezet a felső szintre a lépcső.

    Az emeleten 3 szobát alakítottak ki, melyből kettő egy-egy TÁGAS ERKÉLYHEZ kapcsolódik, továbbá egy zuhanyzós fürdő-WC és egy tároló helyiség van. A NYÍLÁSZÁRÓKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték. A fűtést modern, KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN biztosítja radiátorokon keresztül. A meleg vizet villanybojlerok állítják elő. A ház alatt pince van, melyben garázs és különböző tároló helyiségek vannak. A hatalmas udvar hátsó felében egy kb. 80 m2-es melléképület is rendelkezésre áll.

    Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együtt költözéséhez, nagyobb családoknak, gazdálkodáshoz, befektetésnek egyaránt, hiszen munkásszállásként havi 1,2-1,5 M bevétel szerezhető.

    NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban! Földszint: https://my.matterport.com/show/?m=LgbeZczd1SF

Emelet: https://my.matterport.com/show/?m=t3VHtUUKaP5

  A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ.

                                       KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

        HÍVJON, hogy Öné legyen ez az azonnal költözhető, remek lehetőségeket biztosító ingatlan! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

59.5

Eladó Panellakás

Veszprém
Cholnokyváros
4
72 m2
3

Az ingatlanpiacon RITKÁN TALÁLHATÓ IGÉNYESSÉGGEL FELÚJÍTOTT, 4 szobás lakás eladó Veszprém Nagy László utcában.

A HŐSZIGETELT épületben található, REMEK ELRENDEZÉSŰ lakás minden porcikáját kicserélték. A víz és villanyvezetékeket, radiátorokat, az összes burkolatot, a beltéri ajtókat, valamennyi beépített szekrényt, mind-mind ÍZLÉSESEN KIVÁLASZTOTT, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ANYAGOKKAL VARÁZSOLTÁK ÚJJÁ. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, melyeken REDŐNY is van. A belső falakat műanyagbázisú, mosható külső vakolattal burkolták.

    A lakásban 3 JÓL BÚTOROZHATÓ, EGYMÁSTÓL JÓL ELKÜLÖNÜLŐ HÁLÓSZOBÁT találunk, ezáltal mind a nappali életterek, mind a pihenést szolgáló helyiségek kiválóan elválasztódnak egymástól. A lakásba belépve egy kényelmesen tágas előtérbe érkezünk, ahol MENNYEZETIG ÉRŐ, MAGAS MINŐSÉGŰ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. Az előtérből balra nyílik az egyik hálószoba.

    Tovább haladva a konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. A konyha falának kibontásával egy TELJESEN EGYEDI KONYHA-ÉTKEZŐ TERET alakítottak ki, ahol az eredeti, inkább főzőfölkének beillő konyha helyén egy sokkal élhetőbb és használhatóbb, TÁGAS, GÉPESÍTETT KONYHÁT láthatunk. Az étkezőből jobbra egy kis közlekedőn keresztül juthatunk el a másik hálószobába. A közlekedőben szintén mennyezetig érő, a már megszokott magas színvonalon kivitelezett beépített szekrény van, valamint innen nyílik a SZÉPEN FELÚJÍTOTT WC-KÉZMOSÓ is.

    A nappaliból szintén egy kis közlekedőn keresztül érjük el a harmadik hálószobát. Ebben a közlekedőben is megtaláljuk a MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉGŰ, mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYT. Ebből a közlekedőből nyílik a fürdőszoba.

    A VALÓBAN TÁGAS, VILÁGOS NAPPALIBÓL közvetlenül léphetünk ki a MÉRETES ERKÉLYRE. A lakáshoz tartozik egy 2m2-es SAJÁT TÁROLÓ is. A lépcsőház takarítók által tiszta, gondozott. Parkolni közvetlenül a ház előtt ingyenesen lehetséges. A közelben bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, óvoda, iskola, mind-mind pár lépésnyire elérhető.

     A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „járja végig” a lakást saroktól sarokig!     https://my.matterport.com/show/?m=1GQgg9Fqr3m

                                        TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

          HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kiváló otthon!

     Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

75

Eladó Sorház

Veszprém
Dózsaváros
3 + 2
149 m2
238 m2

FELÚJÍTOTT, HŐSZIGETELT sorház, VERHETETLENÜL ALACSONY REZSIVEL eladó Veszprém Roboz utcában.

A 4 szintes, 10CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL ellátott épület szintenként 45 m2-es hasznos területtel rendelkezik. Legalján a GARÁZS, kazánház, tároló helyiségek és egy zuhanyzó kapott helyet. A földszinten egy előtér, kamra, WC kézmosóval, konyha étkező és a nappali található. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdő lett kialakítva. A tetőtérben két szoba és egy félszobányi tároló van.

   A ház fűtését MODERN, KONDENZÁCIÓS VIESSMANN GÁZKAZÁN biztosítja radiátorokon keresztül. Ennek köszönhetően a GÁZSZÁMLA ALACSONY, átlagosan mindössze 12 000,- forint havonta, közösköltség nincs. Ezáltal A REZSI RENDKÍVÜL ALACSONYAN TARTHATÓ. A meleg vizet villanybojler állítja elő.

     A lakás nyílászáró HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK. Minden helyiségre jellemző, hogy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÁGAS TEREKET BIZTOSÍT. Az emeleti hálószoba közvetlenül kapcsolódik a nyugati fekvésű MÉRETES ERKÉLYHEZ. Ide egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁT is beszereltek a magasabb komfortérzet érdekében. A nappaliból szintén közvetlenül léphetünk ki a másik, keleti fekvésű, valóban nagy erkélyre. Az ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBÁBAN HIDROMASSZÁZS ZUHANYKABIN teszi komfortosabbá a fürdést.

    A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek nagyon jól elkülönülnek egymástól. Az ingatlanhoz 238 m2-es SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT tartozik, mely egy gondozott, parkosított előkertből és egy hátsó kertből áll, ahonnan a garázs is megközelíthető.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=aZ523DwEzLz

                                      TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kitűnő állapotú sorház!

      Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

28.9

Eladó Téglalakás

Herend

1 + 1
29 m2

IGÉNYES, MINŐSÉGI FELÚJÍTÁSSAL megújult 1,5 szobás, FÖLDSZINTI garzonlakás eladó Herenden.

A három lakásos, FELÚJÍTOTT, HŐSZIGETELT TÁRSASHÁZ földszintjén található a lakás. A lakás teljes felújítása során KICSERÉLTÉK MIND A VILLANYVEZETÉKEKET, MIND A VÍZVEZETÉKEKET. A PADLÓBURKOLATOK is vadonatújak lettek. Minden helyiségben LED VILÁGÍTÁS található. A konyhába MODERN, ÚJ, MAGASFÉNYŰ, FEHÉR KONYHABÚTOR lett beépítve. A beépíthető gépeknek külön kiállás van kialakítva.

   A FÜRDŐSZOBÁT szintén ÚJJÁ VARÁZSOLTÁK. Hidromasszázs zuhanyzót alakítottak ki, a szaniterek, burkolatok, csaptelepek mind-mind újak lettek. A fűtésről tetszés szerint elektromos, WiFi vezérlésű fűtőtestek, illetve HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA gondoskodik. A klímák kedvezményesen „H” tarifáról működnek. A meleg vizet 120 literes VILLANYBOJLER állítja elő.

   A lakáshoz tartozik a ZÁRT UDVARBAN egy térkővel burkolt KOCSIBEÁLLÓ is. NÉZZE MEG a lakásról készült virtuális sétát is, „járjon végig” saroktól sarokig a lakásban!   https://my.matterport.com/show/?m=n4BhoPEuZtr

                                                    KITŰNŐ VÁLASZTÁS!

        HÍVJON, hogy Öné legyen az az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, felújított lakás!

 

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

135

Eladó Családi ház

Márkó

4
200 m2
1 053 m2

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN megépített, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ családi ház, „0” rezsiköltséggel eladó Márkón.

   A 2021-ben elkészült házat MINDEN PORCIKÁJÁBAN gondos körültekintéssel, magas szakmai hozzáértéssel, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagok felhasználásával építették, beleértve az igényesen kivitelezett ház előtti, utcai előkertet és az egész ingatlan térkővel burkolt, PARKOSÍTOTT udvarát. A 200 m2-es házra jellemzők a RENDKÍVÜL VILÁGOS terek, valóban TÁGAS, IGAZÁN MÉRETES HELYISÉGEK.

     A REZSIKÖLTSÉG, gyakorlatilag „0”, azaz NULLA FORINT, hiszen csak a vízfogyasztásért kell fizetni! A fűtést a legmodernebb, helyiségenként szabályozható ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉSSEL oldották meg, így az egyik legkomfortosabb fűtési formát valósították meg. Az ingatlant SZALDÓS elszámolású, 12,5 KW teljesítményű NAPELEM RENDSZERREL látták el, mely bőven fedezi a villanyfogyasztást. A ház szigetelése az aljzatban 15 cm, a 30 cm-es Porotherm falazaton 20 cm-es grafitos hőszigetelés, a födémen 50 cm hőszigetelés. A nyílászárók EGYEDI GYÁRTÁSÚ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, FA NYÍLÁSZÁRÓK, melyek mindegyike 3 rétegű üvegezéssel van ellátva. Ezeken hőszigetelt, MOTOROS ALUMÍNIUM REDŐNY van.

   A házba belépve egy előszobába érkezünk. innen nyílik balra két hálószoba. A közlekedőből jobbra a tényleg HATALMAS NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA TÉRBE érkezünk. A MODERN, GÉPESÍTETT egyedi bútorral felszerelt, TÁGAS KONYHÁVAL szemben a nagyobb társaság számára is kényelmesen nagy étkező található, melynek folytatásaként az ÓRIÁSI NAPPALI helyezkedik el. Az étkező-nappali térből közvetlenül léphetünk ki a szintén NAGY TERASZRA. A nappaliból nyílik a külön WC és a tényleg tágas fürdőszoba.

   A nappali végéből a harmadik hálószoba nyílik, amely a maga 32 m2-ével valóban kiválóan bútorozható, kényelmes életteret biztosít. A hálószobához egy JÁRHATÓ GARDRÓB csatlakozik, mely igény szerint fürdőszobává alakítható. A ház folytatásaként a 40 m2-es garázs található, melyet lakószobának alakítottak ki, de garázsként egyaránt használható. Az udvaron egy fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll.

    A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=omKQXrhYFgD

                                         TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS INGATLAN!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

72

Eladó Téglalakás

Veszprém
Bakonyalja
4
73 m2
1

4 szobás, ÚJSZERŰ, NAGY ERKÉLYES, 1. EMELETI TÉGLA lakás Veszprém Karacs Teréz utcában eladó.

   A 2018-ban épült, LIFTES, HŐSZIGETELT házban található lakást kiváló minőségű anyagok felhasználásával kivitelezték. A lakás helyiségeire jellemző a KÉNYELMESEN TÁGAS, VILÁGOS TÉR. Belépve egy előtérbe érkezünk, melyről egy közlekedőn keresztül nyílik balra a WC-kézmosó, mellette a valóban TÁGAS FÜRDŐSZOBA. velük szemben két hálószoba kapott helyet. A közlekedő végén a MÉRETES KONYHA-ÉTKEZŐ található.

   Tovább haladva a harmadik hálószoba van. Mellette a NAGY ÉS VILÁGOS NAPPALI lett kialakítva, melyből közvetlenül léphetünk ki a FEDETT, TÉNYLEG TÁGAS ERKÉLYRE. A fűtést gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. A nappaliban és az étkezőben HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMABERENDEZÉS teszi komfortosabbá a lakást. A hőszigetelt ablakokon REDŐNY ÉS SZÚNYOGHÁLÓ is van. A rezsi alacsony, hiszen a 13 000,- forintos közösköltség mellett a gázszámla mindössze 9 000,- forint havonta. A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es, külön helyrajzi számmal rendelkező SAJÁT TÁROLÓ.

    A zárt udvarban egy AUTÓ BEÁLLÓ szintén a lakáshoz tartozik. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, edzőterem pár percre megtalálható. A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető.

     NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=H12md1T9vqp

                                          TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                     HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kitűnő elrendezésű, nagy lakás!

    Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

65

Eladó Téglalakás

Veszprém
Cholnokyváros
3
73 m2
1

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT, 3 szobás, tégla lakás eladó Veszprém Ady utcában.

   A HŐSZIGETELT épületben található, 1. emeleti lakásban RENDKÍVÜL VILÁGOS, IGAZÁN TÁGAS TEREKET, helyiségeket találunk. A PARKRA NÉZŐ lakás felújítása során kicserélték a víz, gáz és villanyvezetékeket. Az ablakokat hőszigetelt műanyagra cserélték, melyekre reluxát és szúnyoghálót is felszereltek. A bejárati ajtót és a beltéri ajtókat is új váltotta fel. A szobákban laminált lap, a közlekedőben, a konyhában, WC-ben és a fürdőben MODERN, MINŐSÉGI JÁRÓLAP LETT A BURKOLAT. A FÜRDŐSZOBA is mind látványban, mind műszakilag TELJESEN MEGÚJULT.

     A konyhában, mely az étkezőnek is helyt ad IGÉNYES KONYHABÚTOR áll rendelkezésre. A lakás fűtését a szobákban modern, KANDALLÓ.LÁTVÁNYKONVEKTOROK biztosítják. Ennek köszönhetően a FŰTÉSKÖLTSÉG ALACSONYAN TARTHATÓ, a gázszámla mindössze 8 500,- forint havonta. A melegvizet villanybojler állítja elő. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek jól elkülönülnek egymástól. A lakáshoz FEDETT KOCSIBEÁLLÓ tartozik. A KÖZELBEN bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, játszóterek, művelődési és szórakozási lehetőség MIND-MIND PÁR PERC SÉTÁNYIRA ELÉRHETŐ.

    A VÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=XhicUqToVu8 

                 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

35

Eladó Panellakás

Veszprém
Jutasi úti lakótelep
2
54 m2
5

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 2 egyforma szobás, lakás eladó Veszprém Stromfeld utcában

  A MINŐSÉGI ANYAGOKKAL FELÚJÍTOTT lakásra jellemző a VALÓBAN TÁGAS, VILÁGOS TEREK. A REMEK ELRENDEZÉSŰ lakásban a két, egyforma méretű szoba teljesen elkülönül egymástól, hiszen a lakás két ellentétes oldalán helyezkedik el. Az elrendezés miatt albérlők is előszeretettel választják.

     A felújítás során, kicserélték a bejárati ajtót és az összes beltéri ajtót is. A TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATOT IS ÚJRA CSERÉLTÉK. PRÉMIUM ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL újult meg a fürdőszoba és a WC is. Természetesen a vízvezetékek is megújultak. A fürdőszobában a fűtést praktikus, modern törölköző szárító váltotta fel. A WC-ben kreatív megoldással egy praktikus polcot alakítottak ki.

     A fűtés is megújult. A lakásban VALAMENNYI RADIÁTORT ÚJ LAPRADIÁTOR váltotta fel. A konyha szintén új arculatot kapott. Új konyhabútor került beépítésre, a padlót KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ JÁRÓLAPPAL burkolták, mely a közlekedőben is megtörtént. A szobákban laminált lapot raktak le. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre SZÚNYOGHÁLÓT ÉS REDŐNYT is felszereltek. A lakásban jelenleg hosszútávú bérlők laknak, akik szívesen bérelnék tovább a lakást, ezért befektetőknek is ideális választás, hiszen nem kell időt szánni a bérlők kiválasztására. A bérlők kiköltözése esetén A LAKÁST FRISSEN FESTVE ADJÁK ÁT az új tulajdonosnak. Az épületben 2 lift van, melyek közül az egyik vadonatúj.

      PARKOLÁS INGYENESEN a ház előtt lehetséges. A KÖZELBEN bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, játszóterek, művelődési és szórakozási lehetőség MIND-MIND KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. A VÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=yNQMZESsVcT

                 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

59

Eladó Zártkert

Pécsely

2
40 m2
11 387 m2

CSODÁLATOS, többek között BALATONI PANORÁMÁS, nagy zártkerti ingatlan gazdasági épülettel eladó Pécsely Öreghegyen.

  Az ingatlan murvás, köves földúton JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL is. A telekről körbe nézve, IGAZÁN POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK akadály nélkül egyrészt a Zádorvárra, másrészt a Balatonra. A telek aljában egy kb. 35 m2-es épület található, melynek alsó szintjén boros pince található, felette két szobából álló lakórész lett kialakítva. Mellette egy fémszerkezetes mobilgarázs lett elhelyezve. Az épület KÖBÖL ÉPÜLT. VILLANY BEVEZETVE a házba. A telek méreténél fogva MEGOSZTHATÓ. Az ingatlan a Zádorvárhoz vezető TÚRAÚTVONALHOZ nagyon KÖZEL HELYEZKEDIK EL, a Zádorvár egy kisebb sétával könnyen elérhető. Az alábbi feltételekkel BEÉPÍTHETŐ:

  Új épületek a közlekedési rendeltetésű közterülettel határos telekhatártól 7 m-en túl helyezhetők el.

(5) Mk-1 és Mk-2 jelű kertes mezőgazdasági terület övezeteiben elhelyezhető rendeltetések,

építmények:

a) 1 db szőlőműveléssel, szőlőfeldolgozással, borturizmussal összefüggő, szálláshelyet nem

tartalmazó gazdasági épület,

b) szakrális építmény

c) tűzivíztározó, de kizárólag zártan, földbe süllyesztve, földdel fedetten.

(9) Az Mk-2 jelű övezet előírásai:

a) Kialakítható LEGKISEBB TELEK TERÜLETE: 5 000 M2

b) Beépíthető legkisebb telek területe: 5 000 m2

c) Beépíthető telek legkisebb szélessége: 16 m

d) Beépítési mód: SZABADONÁLLÓ

e) Legnagyobb TEREPSZINT FELETTI BRUTTÓ BEÉPÍTETTSÉG: 3%, DE LEGFELJEBB 150 M2

f) Legnagyobb TEREPSZINT ALATTI BEÉPÍTETTSÉG MÉRTÉKE: 3%, DE LEGFELJEBB 150 M2

g) Legnagyobb ÉPÜLETMAGASSÁG: 4,0 M

h) Lejtő felőli HOMLOKZAT MAGASSÁG: 6,5 M

 (11) Mk-1 és Mk-2 jelű övezetekben meglévő épületek bővítése esetén, a kialakult, beépítettséget

eredményező tömeg (földdel fedett pince) feletti beépítés megengedett.

                    REMEK LEHETŐSÉG kikapcsolódásra, befektetésnek egyaránt.

  HÍVJON, hogy Öné legyen ez a VALÓBAN CSODÁLATOS helyen elhelyezkedő ingatlan!

 

CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

18.99

Eladó Téglalakás

Hajmáskér

1 + 1
43 m2
Földszint

FELÚJÍTOTT, FÖLDSZINTI, 1,5 szobás téglalakás Hajmáskér Jókai lakótelepen REMEK ÁRON eladó.

A lakás felújítása során KICSERÉLTÉK A VILLANY ÉS VÍZVEZETÉKEKET. A bejárati ajtót új, TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ BIZTONSÁGI AJTÓ váltotta fel. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL felszerelve. A fürdőszoba is teljesen megújult, kádat, mosdót, WC-t, csaptelepeket, burkolatokat mind-mind újra cserélték. A szobákban új laminált lap, a többi helyiségben új járólap lett az új burkolat.

     A lakáshoz tartozik az alagsorban egy 4 m2-es TÁROLÓ. A közösköltség 35 000,- forint havonta, mely a fűtés költségét is tartalmazza. A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira elérhető. PARKOLNI közvetlenül a ház mellett INGYENESEN lehetséges. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=xdAbGWkPzBx

           A vásárláshoz illetékmentesség, CSOK PLUSZ igényelhető.

                                        KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

             HÍVJON, hogy Öné legyen ez a NAGYSZERŰ ÁRON KÍNÁLT, FELÚJÍTOTT LAKÁS!      

  A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése