Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
25 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

24.5

Eladó Téglalakás

Várpalota
Belváros
2 + 1
54 m2
Földszint

VADONATÚJRA felújított, FÖLDSZINTI, 2+1 szobás lakás Várpalota KÖZPONTJÁBAN eladó

Az 54 m2-es lakás teljes körű felújítása során az aljzattól a mennyezetig MINDENT KICSERÉLTEK. A bejárati ajtót több ponton záródó, új biztonsági ajtóra cserélték, az összes beltéri ajtó vadonatúj lett, az ablakok szintén újak, REDŐNNYEL felszerelt hőszigetelt, MODERN MŰANYAG ABLAKOK. A fűtést ÚJ RADIÁTOROKON keresztül, EGYEDI HŐMENNYISÉG MÉRÉSSEL távhő biztosítja. A felújítás során a lakás valamennyi burkolatát kicserélték. Az egész VILLANYHÁLÓZAT, AZ ÖSSZES VÍZ ÉS SZENNYVÍZVEZETÉK KICSERÉLÉSRE került. A FÜRDŐSZOBA szintén MEGÚJULT, új szaniterek, csapok, csempe, járólap burkolat, mind-mind vadonatúj, az új tulajdonosa fogja először használni! Az egész lakásra jellemzőek a KÉNYELMESEN TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS TEREK.

          A közelben KARNYÚJTÁSNYIRA óvoda, iskola, gyógyszertár, buszmegálló, piac, bevásárlási lehetőségek MIND-MIND ELÉRHETŐEK. A lakás elrendezése kiváló, hiszen a két hálószoba nagyon jól elkülönül egymástól (a lakás két végében van). A lakáshoz tartozik még egy SAJÁT, ZÁRHATÓ, 6 m2es TÁROLÓ is!

  KITŰNŐ VÁLASZTÁS saját otthonnak, befektetésnek egyaránt ez a ritkán kapható, TELJES KÖRŰEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT LAKÁS! Tekintse meg a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is:  https://my.matterport.com/show/?m=k2AydXEGRGG

                           HÍVJON, hogy az Öné legyen ez remek, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, földszinti lakás!

Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, ingyenes CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

Azonnal költözhető

29.9

Eladó Családi ház

Veszprém
Belváros
3
73 m2
368 m2

3 szobás, FELÚJÍTANDÓ családi ház a Veszprémi Vár tövében, az Ostrom lépcsőn eladó

A 73 m2-es, kőből épült házba belépve a konyha-étkezőbe érkezünk. Innen nyílik balra egy hálószoba, melyből közvetlenül kiléphetünk az udvarra. Mellette a TÁGAS NAPPALI található. A nappaliból jobbra nyílik a fürdőszoba, balra pedig a másik hálószoba. a ház fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokon keresztül. A ház tetőfedése cserép, fafödémmel. Az udvaron a házzal szemben egy 8 m2-es MELLÉKÉPÜLET található, valamint az udvar hátsó részében egy sziklába vájt, kőből kirakott, 17,5 m2-es, nagy tároló van. Az elektromos hálózat 3x16 A, a villanybojlernak 16 A éjszakai áram áll rendelkezésre. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Az udvarra nem lehet belátni. Egyik oldalról a vár meredek szikla oldala, tele fákkal, az utca felől pedig zárt, nagykapu határolja. MIND AZ ÓVÁROS, MIND A BELVÁROS PÁR PERC SÉTÁRA ELÉRHETŐ, ahol minden szolgáltatás – önkormányzat, orvosi rendelő, kórház, gyógyszertárak, iskolák, bölcsődék, óvodák, posta, piac, buszmegállók, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek- megtalálható.  Az ingatlan teljes felújítást igényel. Tekintse meg az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=2t66m2fWuu5

HÍVJON, hogy Öné legyen ez az egyedi lehetőségeket kínáló ingatlan!

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

16.5

Eladó Téglalakás

Várpalota
Belváros
1
45 m2
1

45m2-es, 1. emeleti, KLÍMÁS TÉGLA lakás Várpalota belvárosában eladó

   A Waldstein utcában található lakásba belépve egy közlekedőbe érünk. Jobbra a konyha-étkező kapott helyet. Vele szemben egy kamra található, mely nagyszerű kiegészítése a konyhának. A kamra mellett a zuhanyzós fürdőszoba a WC-vel helyezkedik el. A fürdőszoba felújítást igényel. A bejárattal szemben a TÁGAS, VILÁGOS NAPPALI található, melyben a 2,86 m-es belmagasságot kihasználva egy GALÉRIA KIALAKÍTÁSÁVAL KÜLÖN HÁLÓRÉSZT alakítottak ki. A bejárat előtt egy 5,5 m2-es PLUSZ ELŐTÉR tartozik a lakáshoz, mellyel a hasznos 45 m2-es lakóteret így 50,5 m2-esre bővítették.

       A lakás fűtését a nappaliban és a konyhában HŐTÁROLÓS ELEKTROMOS KÁLYHÁK biztosítják. A nappaliban a komfortérzet növelése érdekében egy HŰTŐ-FŰTŐ LÉGKONDICIONÁLÓ berendezést is beépítettek, mely ÖNÁLLÓAN IS KÉPES A LAKÁST BEFŰTENI. Gázcsonk a bejárat mellett. Az elektromos hálózat 3x16 A, valamint a villanybojlernek 16 A éjszakai áram biztosítja a zavartalan működést. A ház előtt közvetlenül vadonatúj parkolóban ingyenes parkolási lehetőség van.

      A belváros „szíve” karnyújtásnyira elérhető, így bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, gyógyszertár. orvosi rendelő, iskola, posta, mind-mind elérhető. Gyermektelen pároknak, fiatalok kezdő lakásának, idősebbeknek, befektetési célra egyaránt NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS. Nézze meg a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is! https://my.matterport.com/show/?m=X6t5xStopqc

                     HÍVJON, HOGY ÖNÉ LEGYEN ez a kitűnő lehetőségeket kínáló lakás!

Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, ingyenes CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

Azonnal költözhető

25

Eladó Sorház

Herend

2
54 m2
20 m2

2 SZOBÁS, földszinti SORHÁZI LAKÁS Herend központjában eladó

  Az 53,5 m2 hasznos alapterületű lakás nyílászáróit már HŐSZIGETELT ABLAKOK váltották fel, melyeket REDŐNNYEL is elláttak. A helyiségek mindegyike VILÁGOS, IGAZÁN TÁGAS. A lakásba egy zárt előkerten keresztül tudunk belépni. Egy kényelmes méretű szélfogóból juthatunk a tágas előtérbe. Innen jobbra nyílik a valóban MÉRETES KONYHA, mely méreténél fogva egyben étkezőként is funkcionálhat. A konyhából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba.

  A bejárattal szemben a nagy nappalit találjuk. Ebből nyílik a hálószoba. Mindkettő parketta borítású, mely cserére szorul. A lakás fűtését KONVEKTOROK biztosítják, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A lakáshoz tartozik 33,89 m2 PADLÁSTÉR, mely BEÉPÍTHETŐ, valamint az udvaron SAJÁT, ZÁRHATÓ, 9 m2-es TÁROLÓ. Buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, bevásárlási lehetőségek mind-mind karnyújtásnyira elérhető. A lakás KISEBB FELÚJÍTÁS UTÁN REMEK OTTHONA LEHET családoknak, idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak, hiszen a földszintes lakásban NINCSENEK LÉPCSŐK. Elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő lehetőség befektetési célra is. FALUSI CSOK igényelhető  a vásárláshoz!

 Nézze meg az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=yoyKVwMTLyM

         HÍVJON, hogy az ÖNÉ LEGYEN ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló ingatlan!

Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, ingyenes FALUSI CSOK, CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

35

Eladó Nyaraló

Várpalota
Isztimér
2
72 m2
500 m2

A Bakony VARÁZSLATOSAN GYÖNYÖRŰ részén, az ERDŐBEN ikerház fele eladó

A Várpalotától 9 km-re, az erdő közepén, Hétházpusztán található üdülőház tégla építésű, melyet KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL is elláttak. A csendes, igazán tiszta levegőjű, nagyvadas területen több üdülő, pihenő ház is található.

    A 22 éve IGÉNYES PRECIZITÁSSAL ÉPÍTETT ikerház összes alapterülete 72 m2, melyből a lakótér alapterülete 56 m2, valamint 16 m2-es a garázs. Az udvaron egy 36 m2-es, KÉTÁLLÁSOS, FASZERKEZETŰ GARÁZS található, melynek előterét térkővel burkolták. Ezért – mivel 3 állásos garázsra ritkán van szükség-, a házban található garázs könnyedén összenyitható a lakótérrel, ezzel + 16 m2 további hasznos teret nyerhetünk.

   A TÉLEN ÉS NYÁRON EGYARÁNT LAKHATÓ házba belépve a valóban tágas, világos konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. Innen nyílik egy kis kamra a konyhát kiegészítve, a külön WC, a zuhanyzós fürdő és a hálószoba. A fűtést a nappaliban található nagy CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A tüzelő tárolására az udvaron, a garázs mögött egy fedett, zárható 13 m2-es FATÁROLÓ áll rendelkezésre. A ház bejárata előtt térköves, nagy pihenő részen helyezték el a fedett, nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas pihenő-étkezőt. A fafödémes, zsindelytetővel készült épület körül az ÖSSZES KÖZLEKEDŐÚT, JÁRDA TÉRKŐVEL BURKOLT. Szépen GONDOZOTT sövény, virágok, gondosan nyírt gyep veszi körbe a házat.

   A zsákfalutól 1,6 km-re egy nagy turistapark található, étteremmel, apartman házakkal, kempinggel. A környék KEDVELT TURISTA ÉS PIHENŐHELY ÉS VADÁSZPARADICSOM. A település télen és nyáron kiváló minőségű aszfalt úton könnyedén megközelíthető. Vezetékes víz, internet, hulladékszállítás biztosított.

  Nyaralónak, állandó ottlakásra, befektetésnek egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS.

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a valóban sokoldalú ingatlan!

Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális sétát is! https://my.matterport.com/show/?m=r5ukrNyHnPV

Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

35

Eladó Ikerházrész

Várpalota
Isztimér
2
72 m2
500 m2

A Bakony VARÁZSLATOSAN GYÖNYÖRŰ részén, az ERDŐBEN ikerház fele eladó.

A Várpalotától 9 km-re, az erdő közepén, Hétházpusztán található üdülőház tégla építésű, melyet KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL is elláttak. A csendes, igazán tiszta levegőjű, nagyvadas területen több üdülő, pihenő ház is található.

    A 22 éve IGÉNYES PRECIZITÁSSAL ÉPÍTETT ikerház összes alapterülete 72 m2, melyből a lakótér alapterülete 56 m2, valamint 16 m2-es a garázs. Az udvaron egy 36 m2-es, KÉTÁLLÁSOS, FASZERKEZETŰ GARÁZS található, melynek előterét térkővel burkolták. Ezért – mivel 3 állásos garázsra ritkán van szükség-, a házban található garázs könnyedén összenyitható a lakótérrel, ezzel + 16 m2 további hasznos teret nyerhetünk.

   A TÉLEN ÉS NYÁRON EGYARÁNT LAKHATÓ házba belépve a valóban tágas, világos konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. Innen nyílik egy kis kamra a konyhát kiegészítve, a külön WC, a zuhanyzós fürdő és a hálószoba. A fűtést a nappaliban található nagy CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A tüzelő tárolására az udvaron, a garázs mögött egy fedett, zárható 13 m2-es FATÁROLÓ áll rendelkezésre. A ház bejárata előtt térköves, nagy pihenő részen helyezték el a fedett, nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas pihenő-étkezőt. A fafödémes, zsindelytetővel készült épület körül az ÖSSZES KÖZLEKEDŐÚT, JÁRDA TÉRKŐVEL BURKOLT. Szépen GONDOZOTT sövény, virágok, gondosan nyírt gyep veszi körbe a házat.

   A zsákfalutól 1,6 km-re egy nagy turistapark található, étteremmel, apartman házakkal, kempinggel. A környék KEDVELT TURISTA ÉS PIHENŐHELY ÉS VADÁSZPARADICSOM. A település télen és nyáron kiváló minőségű aszfalt úton könnyedén megközelíthető. Vezetékes víz, internet, hulladékszállítás biztosított.

  Nyaralónak, állandó ottlakásra, befektetésnek egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS.

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a valóban sokoldalú ingatlan!

Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális sétát is! https://my.matterport.com/show/?m=r5ukrNyHnPV

Jó közlekedéssel

54.9

Eladó Családi ház

Veszprém
Dózsaváros
2 + 1
62 m2
306 m2

ALKUKÉPES ÁRON, Részben FELÚJÍTOTT, 2,5 szobás családi ház, SZÉPEN GONDOZOTT KERTTEL Veszprém Dózsavárosban eladó

       A kőből épült, 62 m2 hasznos alapterületű ház belső felújításából már csak az előtér befejezése van hátra. A villanyvezetékeket, vízvezetékeket kicserélték. Minden helyiség világos, ÉLHETŐEN NAGY TERET biztosít. A házba egy tágas, fedett teraszon keresztül juthatunk be. Belépve egy előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra nyílik a kisebbik hálószoba, balra pedig a TÁGAS, VILÁGOS, jelenleg nappalinak berendezett szoba. Az előtérből tovább haladva egy másik méretes előtérbe érkezünk. Innen balra a másik nagyméretű, szintén rendkívül világos szobát találjuk. Szemben az IGÉNYESEN ÚJJÁ VARÁZSOLT FÜRDŐSZOBA fogad minket, jobbra pedig a valóban KÉNYELMESEN TÁGAS KONYHA-ÉTKEZŐ található. Mennyezetig érő „L” alakú konyhabútor segít a konyhai eszközök tárolásában. A konyhából egy mosókonyhába juthatunk, ahonnan nyílik egy igazán tágas kamra. A kamrából közvetlenül a GARÁZSBA érkezünk. A ház fűtését, meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. A nappaliban fűteni is képes, ELEKTROMOS LÁTVÁNYKANDALLÓ teszi hangulatosabbá a téli estéket. Az ablakokat HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL is felszereltek.

    A zárt kerítéssel körbevett udvaron a kocsi beálló mellett, a szépen gondozott kertben egy HALASTÓ, és egy épített, KERTI SÜTÖGETŐ, GRILLEZŐ HELY biztosít teret a nagyobb társaság számára is alkalmas terasszal a kikapcsolódáshoz.

   A vásárláshoz CSOK és állami támogatás igénybe vehető. Kitűnő választás.

             HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a remek, 54,9M IRÁNYÁRON kínált ingatlan! BÁTRAN TEGYEN AJÁNLATOT!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Azonnal költözhető

50

Eladó Családi ház

Pápateszér

5
200 m2
3 602 m2

Péküzem TELJES FELSZERELÉSSEL, KÉT NAGY TELEKKEL eladó Pápateszéren

         A TÉGLÁBÓL épült épületsor 200 m2 hasznos területtel rendelkezik. Az egykori lakóházból 20 éven át működő péküzemet és egy boltot alakítottak ki. A pékség 2 éve nem üzemel. A működéshez szükséges TELJES FELSZERELÉS, gépek, segédberendezések, kemencék mind-mind rendelkezésre állnak. Az épület utcafronti oldalán a bolt lett kialakítva a hozzátartozó TÁGAS RAKTÁRRAL. Hátrébb az öltözők, zuhanyzók, WC-k kaptak helyet. Továbbhaladva két oldalról is megközelíthető iroda van, kazánház a GÁZKAZÁNNAK, mely RADIÁTOROKON keresztül biztosítja a fűtést. Ez után a sütéshez szükséges előkészítő helyiség lett kialakítva, majd a sütöde. A sütödében egy pihentető, kelesztő kamra, valamint HÁROM KEMENCE található. Egy futószalagos, pelletes kazán fűtésű, egy olajégős kemence, valamint egy forgó zsámolyos elektromos kemence áll rendelkezésre. A sütöde után még két nagy raktárhelyiség segít a tárolásban. Az épületsor előtt közvetlenül a 77 M2-ES FEDETT, ventillátorral ÁTSZELLŐZTETHETŐ TÁROLÓ, PIHENTETŐ KÉSZÁRU RAKTÁR került kialakításra. Mellette a HŰTŐKAMRA van.

           Áramszünet esetére nagy teljesítményű dízel ÁRAMFEJLESZTŐ biztosítja a működéshez szükséges villanyáramot. Az ingatlanhoz 3 042m2-es, nagy telek tartozik. Az ingatlannal együtt eladó a mellette külön helyrajzi számon szereplő lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, a valóságban teljesen üres, 3 260 m2-es telek, így összesen 6 302 m2-nyi hatalmas terület áll rendelkezésre. Egy átalakítással ismét LAKÓHÁZZÁ ALAKÍTHATÓ az ingatlan. Így gazdálkodásra, vállalkozáshoz, állandó lakhelyként egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS ez az 50M IRÁNYÁRON kínált ingatlan.

                         HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a REMEK lehetőségeket kínáló INGATLAN!

Azonnal költözhető

50

Eladó Üzlethelyiség

Pápateszér

5
200 m2
6 302 m2

Péküzem TELJES FELSZERELÉSSEL, KÉT NAGY TELEKKEL eladó Pápateszéren

         A TÉGLÁBÓL épült épületsor 200 m2 hasznos területtel rendelkezik. Az egykori lakóházból 20 éven át működő péküzemet és egy boltot alakítottak ki. A pékség 2 éve nem üzemel. A működéshez szükséges TELJES FELSZERELÉS, gépek, segédberendezések, kemencék mind-mind rendelkezésre állnak. Az épület utcafronti oldalán a bolt lett kialakítva a hozzátartozó TÁGAS RAKTÁRRAL. Hátrébb az öltözők, zuhanyzók, WC-k kaptak helyet. Továbbhaladva két oldalról is megközelíthető iroda van, kazánház a GÁZKAZÁNNAK, mely RADIÁTOROKON keresztül biztosítja a fűtést. Ez után a sütéshez szükséges előkészítő helyiség lett kialakítva, majd a sütöde. A sütödében egy pihentető, kelesztő kamra, valamint HÁROM KEMENCE található. Egy futószalagos, pelletes kazán fűtésű, egy olajégős kemence, valamint egy forgó zsámolyos elektromos kemence áll rendelkezésre. A sütöde után még két nagy raktárhelyiség segít a tárolásban. Az épületsor előtt közvetlenül a 77 M2-ES FEDETT, ventillátorral ÁTSZELLŐZTETHETŐ TÁROLÓ, PIHENTETŐ KÉSZÁRU RAKTÁR került kialakításra. Mellette a HŰTŐKAMRA van.

           Áramszünet esetére nagy teljesítményű dízel ÁRAMFEJLESZTŐ biztosítja a működéshez szükséges villanyáramot. Az ingatlanhoz 3 042m2-es, nagy telek tartozik. Az ingatlannal együtt eladó a mellette külön helyrajzi számon szereplő lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, a valóságban teljesen üres, 3 260 m2-es telek, így összesen 6 302 m2-nyi hatalmas terület áll rendelkezésre. Egy átalakítással ismét LAKÓHÁZZÁ ALAKÍTHATÓ az ingatlan. Így gazdálkodásra, vállalkozáshoz, állandó lakhelyként egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS ez az 50M IRÁNYÁRON kínált ingatlan.

                         HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a REMEK lehetőségeket kínáló INGATLAN!

Azonnal költözhető

23.5

Eladó Családi ház

Öskü

2
84 m2
1 691 m2

REMEK ÁLLAPOTÚ családi ház, két külön bejárattal, GARÁZZSAL, nyári konyhával, DUPLA TELEKKEL eladó Öskün

          A dupla telken (1 691 m2-en) elhelyezkedő, 62,8 m2 hasznos alapterületű, KŐ és TÉGLA építésű családi házba két bejáraton juthatunk be. Az egyik egy tágas előtérbe vezet, ahonnan nyílik szemben a fürdő, balra a nagyobbik szoba, jobbra pedig a konyha-étkező. A szoba RENDKÍVÜL TÁGAS, VILÁGOS nagyon jól bútorozható. A fürdőszobában kapott helyet a KOMBI GÁZKAZÁN is. A konyhára szintén jellemző, hogy világos, KÉNYELMESEN NAGY. A konyhából tovább haladva a kisebbik szobába érkezünk, melynek SAJÁT KÜLSŐ BEJÁRATA is van.

         A ház NYÍLÁSZÁRÓIT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL is ellátták. Mindkét bejárati ajtó hőszigetelt, műanyag bejárati ajtó. A lakórész folytatásaként külön nyíló helyiségként találjuk a padlásfeljárót és a pincét. A födém az egész házon beton, így az egész TETŐTÉR könnyen járható. A padlásfeljáró mellett szintén az épület folytatásaként a 21 m2-es NYÁRI KONYHA kapott helyet. Ennek egy leválasztott részében van a vegyes tüzelésű kazán is. A RADIÁTOROS FŰTÉSHEZ a gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán tetszés szerint rendelkezésre áll.

   A épület mellett egy 24 m2-es MELLÉKÉPÜLET található, mely 5 kisebb, külön bejáratú tárolóra lett elválasztva. Az épülettel szemben - a maga 28,5 m2-ével - egy IGAZÁN TÁGAS, AKNÁS GARÁZST találunk. Mögötte egy hasonlóan nagyméretű, FEDETT, ZÁRHATÓ TÁROLÓ áll rendelkezésre. A tároló mögött egy üres, lekerített kertrész található. Az épületek melletti telekrészen, mely kb. a fele az egésznek, KORDONOS SZŐLŐ és gyümölcsfák vannak. Az ingatlan a képeken látható BÚTOROKKAL EGYÜTT eladó. Kitűnő választás. Nézze meg az ingatlanról készült virtuális sétát is: https://my.matterport.com/show/?m=3dStCAdGdwi

          FALUSI CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ a vásárláshoz.

                         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a 23,5M irányáron kínált, REMEK INGATLAN!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK, FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető

8

Eladó Családi ház

Egeralja

2
85 m2
3 704 m2

HANGULATOS 2 szobás, FALUSI CSOK-os parasztház, nagy melléképületekkel Egeralján eladó

Az igazi falusi környezetben található, REMEK ÁLLAPOTÚ parasztházban TÁGAS, NAGY HELYISÉGEKET találunk. Belépve egy méretes előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra az egyik, a maga 25 m2-es méretével valóban JÓL BÚTOROZHATÓ, nagy, VILÁGOS SZOBA található. Szemben a szintén HATALMAS KONYHA, a hozzá tartozó kamrával, valamint az utcafronttal közvetlenül kapcsolódó egykori tej előkészítő, tároló helyiség kapott helyet. Az előtérben balra haladva a másik ugyancsak kényelmesen tágas szobába léphetünk. Az egyes helyiségek ajtói szépen munkált, kitűnő állapotú KORABELI FA AJTÓK. A hátsó hálószoba mennyezete NAGYSZERŰ ÁLLAPOTÚ, SZÉP GERENDÁZATÚ, DESZKABORÍTÁSÚ FÖDÉM. A ház többi részén a mennyezetet már gipszkartonnal borítottak be. A hátsó hálószoba mellett van a zuhanyzós fürdőszoba, melynek felújításába már belekezdtek. A villany 380 V IPARI ÁRAM, 2x16A és 1x10A, valamint az éjszakai áram 25A. Az ABLAKOKAT MÁR HŐSZIGETELT ablakokra cserélték.

   A ház folytatásában a takarmány előkészítő helyiség, majd utána az egykor 24 szarvasmarhát befogadó, 60 m2-es istálló található. Az istállóban a jászol, az automata itató, a fejőgépekhez szükséges gépészet még a helyén van. Az istálló mögött a hatalmas, 60 m2-nyi, fedett, nyitott FÉSZER, széna tároló van. Az udvar végében találjuk a telek teljes szélességében elhelyezkedő, 70 m2-es, fedett fészert ÚJRA CSERÉLT TETŐSZERKEZETTEL. A fészer mögött vegyesen égerfa, nyárfa és fenyőfa erdő tartozik az ingatlanhoz. Vezetékes GÁZCSONK A TELKEN van.

       Az ingatlan MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ FALUSI CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ HITEL IGÉNYELHETŐ.

HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kitűnő lehetőségeket kínáló ingatlan!

    Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK és FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

12.9

Eladó Téglalakás

Mihályfa

2 + 1
62 m2
120 m2

ALKUKÉPES ÁRON 2+1 szobás, FÖLDSZINTI lakás nagy garázzsal, saját kerttel Mihályfán eladó

A 4 lakásos társasház földszintjén található 62 m2-es tégla lakásnak két bejárata van. Főbejárata az udvar felől van. Pár lépcsőn keresztül juthatunk be a tágas előtérbe. Innen balra nyílik a VILÁGOS KONYHA étkezővel. Jobbra egy kamra, mellette a fürdőszoba található. Szemben a TÁGAS, VILÁGOS NAPPALIBA érkezünk. Jobbra egy hálófülkét találunk, melynek bejárata köré beépített szekrényt szereltek. A nappali végében jobbra a méretes, világos hálószoba van. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki egy kis ELŐKERTBE. Ez egyben a másik bejárata a lakásnak. A konyha és a főbejárat nyílászáróit hőszigetelt műanyagra cserélték. A fűtésről VÍZTERES CSERÉPKÁLYHA gondoskodik, melyet RADIÁTOROKKAL is kiegészítettek minden helyiségben. Ezáltal a fűtésköltség rendkívül alacsony, mindössze 50 000,- forint évente. A meleg vízről VILLANYBOJLER gondoskodik. Az elektromos áram három fázis, 3X16 A. A lakáshoz tartozik egy igazán méretes KÜLÖN ÁLLÓ GARÁZS, külön bejáratú tárolóval. A melléképületbe a villany és a víz is bevezetésre került. Az udvar végében 120 M2-ES SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT áll rendelkezésre. Az ingatlantól 400 méterre bolt, buszmegálló megtalálható. A lakás a teljes berendezéssel együtt eladó, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, tehermentes. Falusi CSOK igényelhető.

     Az ár ALKUKÉPES, bátran tegyen ajánlatot!

Hívjon, hogy az Ön otthona legyen ez a kiváló lehetőségeket nyújtó ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK, FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése