Eladó Nyaraló, Felsőörs

#181100066

Eladó Nyaraló

99 millió Ft

Felsőörs
Alapterület:
320 m2
Szobák száma:
8 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 151 m2
Gázkazán
Panorámás
Dél
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Panorámás, apartman háznak is alkalmas nagy családi ház Felsőörsön eladó

A két épületből álló ingatlan egyik épülete tetőteres, önálló családi házként, vagy nyaralóként egyaránt működhet. A másik épület 5 szobás apartman ház, szintén tetőtér beépítéses. A házak déli fekvésüknek köszönhetően szinte napkeltétől napnyugtáig benapozottak. Mindkét épület fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal.

Az egy lakóegységes 100 m2 –es épület fűtését kiegészíti a földszinten és a tetőtérben elhelyezett cserépkályha, melyek önállóan is képesek a ház kifűtésére. Ebben az épületben a földszinten egy rendkívül tágas, VILÁGOS nappali-étkezőt találunk, mely egy légtérben van a konyhával is, valamint egy mosókonyhát WC-vel. A tetőtérben két hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. Egy nagyméretű fedett terasz áll rendelkezésre a kinti kikapcsolódáshoz.

 A nagyobbik, mintegy 220 m2 –es épület földszintjére belépve egy IGAZÁN TÁGAS nappali-étkező-konyha térbe érkezünk. Innen balra és jobbra egy-egy hálószoba nyílik a hozzátartozó tágas, saját fürdőszobával. A nappaliból vezet a lépcső a tetőtérbe. Itt szintén egy nappali-étkező részbe érkezünk, ahonnan közvetlenül léphetünk ki a méretes erkélyre. Innen kitekintve POMPÁS PANORÁMA tárul elénk a Balatonra, illetve a közeli Malomvölgyre. A nappaliból nyílik szintén egy-egy hálószoba a hozzátartozó saját fürdőszobával. Az egyik hálószobát egy nyugati fekvésű erkély egészíti ki. Mindegyik fürdőszobának saját villanybojlere van. A házban még egy lakórész található. Ez egy földszint+tetőtéri lakrész, külön bejárattal. Két tekintélyes méretű FEDETT TERASZ kapcsolódik a házhoz, ahol nagyobb létszámú társaság is kényelmesen elfér. Tartozik még egy, intimebb, gyönyörűen megépített támfalakkal körbevett nagy terasz rész.

Az ingatlan gondozott gyümölcsfákkal, örökzöldekkel, füvesített udvarral várja a vendégeit, melyet egyik oldalról agy kisebb erdősáv szegélyez. A növények öntözéséhez egy kút áll rendelkezésre. Az udvar több autó számára alkalmas kővel lerakott parkolóhellyel rendelkezik.

Az ingatlan kitűnően alkalmas több generációs családi otthonnak, vagy az állandó ott lakás mellett fizetővendéglátással, falusi turizmussal való foglalkozásra, vagy nyaralóként egyaránt.

Hívjon, hogy Öné lehessen ez az igazán remek lehetőségeket nyújtó ingatlan!

   Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Nyaraló
Ikerházrész
Házrész
Mezőgazdasági terület
Téglalakás
Iparterület