Eladó Téglalakás, Ajka

#181100199

Eladó Téglalakás

42 millió Ft

Ajka
Alapterület:
89 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
50 m2
Újszerű
Cirkó
Udvari
Bútorozott
Dél
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 89m2-es, FÖLDSZINTI TÉGLA LAKÁS, garázzsal, saját kerttel Ajkán eladó

        A négy lakásos, KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL ELLÁTOTT társasház földszintjén található nagyméretű lakást teljes körű, rendkívül IGÉNYES FELÚJÍTÁSSAL TELJESEN ÚJJÁ VARÁZSOLTÁK, mely során a burkolatok, az erkély, az összes ajtó, a redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott külső nyílászárók, a bejárati ajtó, a konya a teljes bútorzattal és gépekkel, a lakás bútorzata, MINDEN VADONATÚJ LETT. A felújítás során a komplett GÉPÉSZETET IS KICSERÉLTÉK. A teljes vízvezeték rendszert, a villanyvezetékeket, kazánt, mind-mind újra cserélték, az elektromos hálózatot 3x20 A–ra bővítették.

        A lakásra jellemzőek a VALÓBAN TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS TEREK. Az épületbe rendezett, tágas lépcsőházon keresztül juthatunk be. A lakásba belépve az igazán méretes előszobába érkezünk. Innen balra nyílik a HATALMAS NAPPALI, melyről közvetlenül léphetünk ki az ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT ERKÉLYRE. A nappaliban HŰTŐ-FŰTŐ LÉGKONDICIONÁLÓ berendezés teszi még komfortosabbá a mindennapokat. A nappalival szemben a MODERN GÉPEKKEL FELSZERELT, igényes bútorzattal ellátott KONYHA található a vele egy légtérben levő tágas étkezővel, ahol nagyobb létszámú társaság is kényelmesen elfér. A konyhát egy kamra is kiegészíti. Az EGYEDI BÚTOROKKAL ELLÁTOTT előtérben tovább haladva, a bejárattal szemben a WC és a gyönyörű fürdőszoba kapott helyet. Innen balra és jobbra a két hálószoba lett kialakítva, melyek közül a nagyobbikba - növelve a komfortérzetet- szintén hűtő-fűtő légkondicionálót szereltek be. Mindkét szobában MENNYEZETIG ÉRŐ, NAGY, TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban.

                   A lakás alatt JÁRÓLAPPAL BURKOLT GARÁZS (15,2 m2-es) elektromos kapuval, valamint mellette egy IGAZÁN MÉRETES (18 M2-ES) TÁROLÓ, szintén járólappal burkolva, melyben a mosókonyha, egy WC kézmosóval, a gázkazán és a 3 éves vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. A garázzsal és a tárolóval szemben egy 7,6 m2-es járólappal burkolt KÜLÖN ZÁRHATÓ TÁROLÓ található. Az épület mögött egy 50 M2-ES SAJÁT, BEKERÍTETT KERT tartozik a lakáshoz, ahol egy zárt tároló van, nagyobb társaság számára is TÁGAS, FEDETT KERTI KIÜLŐ, SÜTÖGETŐ HELY, kis játszótérrel, és a medencének is jutott hely. A társasház kifejezetten rendezett udvarának felújítása is megtörtént. Elektromos kapun keresztül juthatunk az udvarba, melynek csapadékvíz elvezetése is profi módon elkészült.  A lakáshoz KÉT KOCSI BEÁLLÓ TARTOZIK, melyek közül az egyik fedett.

  Nézze meg az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is:           https://my.matterport.com/show/?m=amThuJbe14r

HÍVJON, hogy az ÖN OTTHONA LEGYEN ez az IGAZÁN KÖRÜLTEKINTŐ IGÉNYESSÉGGEL ÚJJÁ VARÁZSOLT INGATLAN!

    Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Nyaraló
Iparterület
Ikerházrész
Házrész
Panellakás
Mezőgazdasági terület