Eladó Sorház, Veszprém

#181100285

Eladó Sorház

98 millió Ft

Veszprém Nádortelep
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
400 m2
Gázkazán
Kertre néző
3
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

3 szintes, NAGY SORHÁZ ALKUKÉPES ÁRON eladó Veszprém Tölgyfa utcában.

A házban jellemzően TÉNYLEG NAGYON TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS HELYISÉGEKET találunk. A 3 szintes épületben szintenként 110 m2-es terület lett beépítve. A pince részben egy ÓRIÁSI GARÁZS van, melyben 3 autó számára van elegendő hely, valamint egy edzőteremnek használt helyiség, melyben a gázkazán is helyet kapott és egy nagy tároló is megtalálható. A pincében levő helyiségek is világosak a nagy ablakoknak köszönhetően.

     A földszintre egy kis szélfogón keresztül jutunk be. Egy közlekedő folyosóra érkezünk, ahonnan balra nyílik az IGAZÁN TÁGAS ÉS VILÁGOS KONYHA-ÉTKEZŐ, mely a méretének köszönhetően nagyobb társaság befogadására is képes. A bejárattól jobbra a fürdőszoba helyezkedik el, mellette a külön WC van. A közlekedő végén egy hálószoba található, mellette az ÓRIÁSI NAPPALI, ahonnan közvetlenül léphetünk ki a MÉRETES, 12 M2-ES, FEDETT TERASZRA. A teraszról pár lépcsőfokon keresztül a hátsó kertbe jutunk, mely a maga kb. 250 m2-ével kellemes kikapcsolódásra, pihenésre ad lehetőséget.

     A tetőtérbe a nappalival szemben vezet fel a lépcső. Felérve balra a fürdőszoba van, a lépcsővel szemben a VALÓBAN HATALMAS, jelenleg nappali-étkezőnek használt HELYISÉG található. A lépcsőtől jobbra egymás mellett KÉT TÁGAS HÁLÓSZOBÁT alakítottak ki, mely korábban egylégterű szoba volt. A NYÍLÁSZÁRÓK mindegyikét HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre REDŐNYT ÉS RELUXÁT is felszereltek. A radiátoros fűtést és a melegvizet GÁZKAZÁN biztosítja. A ház GÁZFOGYASZTÁSA a kedvezményes, REZSICSÖKKENTETT ÉRTÉKBE BELEFÉR.

        Akik szeretik a tágas, nagy tereket, nagyobb létszámú a család, azoknak ideális választás ez az 5 szobás ház. NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házon!   https://my.matterport.com/show/?m=taT2brQGFAm

                       HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a kitűnő lehetőségeket kínáló ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés és CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Téglalakás
Építési telek
Nyaraló
Ikerház
Iparterület
Sorház
Ikerházrész
Garázs