Eladó Panellakás, Veszprém

#181100327

Eladó Panellakás

59.5 millió Ft

Veszprém Cholnokyváros , Nagy László utca
Alapterület:
72 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Nincs
Felújított
Házközponti egyedi méréssel
Utcára
Nyugat
3
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Az ingatlanpiacon RITKÁN TALÁLHATÓ IGÉNYESSÉGGEL FELÚJÍTOTT, 4 szobás lakás eladó Veszprém Nagy László utcában.

A HŐSZIGETELT épületben található, REMEK ELRENDEZÉSŰ lakás minden porcikáját kicserélték. A víz és villanyvezetékeket, radiátorokat, az összes burkolatot, a beltéri ajtókat, valamennyi beépített szekrényt, mind-mind ÍZLÉSESEN KIVÁLASZTOTT, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ANYAGOKKAL VARÁZSOLTÁK ÚJJÁ. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, melyeken REDŐNY is van. A belső falakat műanyagbázisú, mosható külső vakolattal burkolták.

    A lakásban 3 JÓL BÚTOROZHATÓ, EGYMÁSTÓL JÓL ELKÜLÖNÜLŐ HÁLÓSZOBÁT találunk, ezáltal mind a nappali életterek, mind a pihenést szolgáló helyiségek kiválóan elválasztódnak egymástól. A lakásba belépve egy kényelmesen tágas előtérbe érkezünk, ahol MENNYEZETIG ÉRŐ, MAGAS MINŐSÉGŰ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. Az előtérből balra nyílik az egyik hálószoba.

    Tovább haladva a konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. A konyha falának kibontásával egy TELJESEN EGYEDI KONYHA-ÉTKEZŐ TERET alakítottak ki, ahol az eredeti, inkább főzőfölkének beillő konyha helyén egy sokkal élhetőbb és használhatóbb, TÁGAS, GÉPESÍTETT KONYHÁT láthatunk. Az étkezőből jobbra egy kis közlekedőn keresztül juthatunk el a másik hálószobába. A közlekedőben szintén mennyezetig érő, a már megszokott magas színvonalon kivitelezett beépített szekrény van, valamint innen nyílik a SZÉPEN FELÚJÍTOTT WC-KÉZMOSÓ is.

    A nappaliból szintén egy kis közlekedőn keresztül érjük el a harmadik hálószobát. Ebben a közlekedőben is megtaláljuk a MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉGŰ, mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYT. Ebből a közlekedőből nyílik a fürdőszoba.

    A VALÓBAN TÁGAS, VILÁGOS NAPPALIBÓL közvetlenül léphetünk ki a MÉRETES ERKÉLYRE. A lakáshoz tartozik egy 2m2-es SAJÁT TÁROLÓ is. A lépcsőház takarítók által tiszta, gondozott. Parkolni közvetlenül a ház előtt ingyenesen lehetséges. A közelben bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, óvoda, iskola, mind-mind pár lépésnyire elérhető.

     A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „járja végig” a lakást saroktól sarokig!     https://my.matterport.com/show/?m=1GQgg9Fqr3m

                                        TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

          HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kiváló otthon!

     Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Sorház
Ikerház
Nyaraló
Telephely
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert