Eladó Panellakás, Veszprém

#181100321

Eladó Panellakás

35 millió Ft

Veszprém Jutasi úti lakótelep , Stromfeld Aurél utca
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
5. Emelet
Van
Felújított
Távfűtés egyedi méréssel
Utcára
Nyugat
5
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 2 egyforma szobás, lakás eladó Veszprém Stromfeld utcában

  A MINŐSÉGI ANYAGOKKAL FELÚJÍTOTT lakásra jellemző a VALÓBAN TÁGAS, VILÁGOS TEREK. A REMEK ELRENDEZÉSŰ lakásban a két, egyforma méretű szoba teljesen elkülönül egymástól, hiszen a lakás két ellentétes oldalán helyezkedik el. Az elrendezés miatt albérlők is előszeretettel választják.

     A felújítás során, kicserélték a bejárati ajtót és az összes beltéri ajtót is. A TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATOT IS ÚJRA CSERÉLTÉK. PRÉMIUM ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL újult meg a fürdőszoba és a WC is. Természetesen a vízvezetékek is megújultak. A fürdőszobában a fűtést praktikus, modern törölköző szárító váltotta fel. A WC-ben kreatív megoldással egy praktikus polcot alakítottak ki.

     A fűtés is megújult. A lakásban VALAMENNYI RADIÁTORT ÚJ LAPRADIÁTOR váltotta fel. A konyha szintén új arculatot kapott. Új konyhabútor került beépítésre, a padlót KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ JÁRÓLAPPAL burkolták, mely a közlekedőben is megtörtént. A szobákban laminált lapot raktak le. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre SZÚNYOGHÁLÓT ÉS REDŐNYT is felszereltek. A lakásban jelenleg hosszútávú bérlők laknak, akik szívesen bérelnék tovább a lakást, ezért befektetőknek is ideális választás, hiszen nem kell időt szánni a bérlők kiválasztására. A bérlők kiköltözése esetén A LAKÁST FRISSEN FESTVE ADJÁK ÁT az új tulajdonosnak. Az épületben 2 lift van, melyek közül az egyik vadonatúj.

      PARKOLÁS INGYENESEN a ház előtt lehetséges. A KÖZELBEN bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, játszóterek, művelődési és szórakozási lehetőség MIND-MIND KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. A VÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=yNQMZESsVcT

                 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Ikerház
Nyaraló
Sorház
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert