Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Balatonkenese

#181100118

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda

99 millió Ft

Balatonkenese Üdülőtelep
Alapterület:
250 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
2 800 m2
Felújított
Cirkó
Vegyes
Bútorozott
Dél
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

A bringa útvonal mentén, a főút mellett felújított étterem - szálláshely eladó Balatonkenesén.

A rendkívül igényes és jól átgondolt tervezésű és kivitelezésű vendéglátó egység szálláshely kialakításokkal együtt készült el.
Az ingatlan modernizálása, gépészet cseréje, teljes felújítása hat éve készült el. A vendégtér két teremből áll. Az egyik burkolata kézzel festett, kifejezetten magyar népművészeti motívumokkal díszített a mennyezettel együtt. Tömörfa bútoraival, vadonatúj, ízléses kárpitozással egyszerre teremt elegáns légkört, mindamellett a magyar hagyományokat is megjeleníti benne. Ebben a részben, ahol a hűvösebb időben elektromos kandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet, valamint az ezzel összekapcsolt másik vendégtérrel együtt 50 fő tud egyszerre kényelmesen étkezni. A kinti teraszon, melynek egyik része fedett, másik részét két hatalmas napernyő védi a tűző nyári naptól további 80 fő helyezhető el.
A külön, 2 x 8 fő részére kialakított, rönkfa kerti bútorokkal felszerelt, fedett, kijelölt dohányzó részen is felszolgálható/tálalható az étel, ital.
A 2012-es felújítás óta folyamatosan szépítik, karban tartják az ingatlan teljes egészét. A konyha felszerelése is teljes, a mai kornak megfelelő legmodernebb berendezéseket tartalmazza. Minden rozsdamentes acél. Vadonatúj a tűzhely. Sokkoló hűtővel, vákuumozó géppel, két magas hőfokú pizza sütő kemencével, automata párológéppel, hűtőgépekkel, hűtőpultokkal, grillezővel, tányérmelegítővel, gyors és nagy teljesítményű alagút mosogatógéppel, készételes hűtőkkel, nagy tésztadagasztóval, …stb, egyszóval mindennel együtt eladó.
Szeméttárolás előírás szerint, szelektív kaloda, vadonatúj zsírfogó rendszer….
A vendéglátó egység étterme fölött, az emeleten 15-20 fő befogadására alkalmas légkondicionált szálláshely található.
Nagyobb társaság, azaz kb. 8-10 fő az egyik részen, 5+5 fő a másik részen. A fürdőszobában mosógép áll az átutazó vendégek részére.

A kinti, kamerával megfigyelt, zárható tároló helyiségben 20 kerékpár éjszakai és nappali elzárhatóságát lehet biztosítani.
Kiépített térfigyelő rendszer gondoskodik a nyugodt pihenés elősegítésére. A térkővel burkolt parkolóban bőven jut hely számos autónak.
Gyermekeknek játszóház van kialakítva, hogy a felnőttek nyugodtan étkezhessenek, beszélgethessenek. A vételár az ingatlan a teljes berendezését, felszerelését tartalmazza.

Hívjon, hogy Öné legyen ez a kiváló vendéglátóhely!
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Téglalakás
Panellakás
Nyaraló
Sorház
Iroda egyéb
Házrész
Építési telek
Iparterület
Mezőgazdasági terület
Étterem, vendéglő, cukrászda