Eladó Családi ház, Veszprém

#181100331

Eladó Családi ház

139.89 millió Ft

Veszprém Dózsaváros
Alapterület:
140 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
334 m2
Felújított
Kondenzációs kazán
Udvari
Dél
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN ÚJJÁ VARÁZSOLT, kétlakásos családi ház MEDENCÉVEL eladó Veszprém Dózsavárosban.

    A TÉGLÁBÓL épült ház MINDEN PORCIKÁJÁT magas minőségben, modern anyagok felhasználásával FELÚJÍTOTTÁK, KICSERÉLTÉK. Az épület ÚJ TETŐT kapott, kívülről 10 CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL látták el. A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.  A telek zárt kerítéssel van körbe véve, belátni nem lehet. A rezsi alacsony , a gázszámla mindössze 16 000,- forint havonta. Autóval MOTOROS KAPUN keresztül juthatunk a TÉRKŐVEL BURKOLT udvarba, ahol fedett kocsibeállóban tárolhatjuk autónkat. Az 170 m2-nyi udvart két részre osztották. A két részt magas, örökzöld sövény választja el egymástól.

    Mindkét lakórészben két hálószoba található. Az egyik lakórész 80 m2, melyben két TÁGAS HÁLÓSZOBÁT, egy fürdőt és egy nappali-konyha-étkező teret alakítottak ki. Belépve egy kis előtér fogad minket. Innen balra nyílik a kényelmesen TÁGAS, MODERN FÜRDŐSZOBA, ahol a BOSCH gázkazán is helyet kapott. Szemben vele az egyik, jól bútorozható hálószoba van. A bejárattal szemben az egy légtérben lévő nappali-étkező-konyha helyiség található. Ebből nyíli a másik, szintén valóban nagy hálószoba.

   A másik, 60 m2-es lakórészben egy hálószoba, egy fürdő, egy nappali-konyha-étkező és egy tetőtéri hálószoba lett kialakítva. Belépve szintén egy kis közlekedőbe érünk. Balra a hálószoba, szemben a jelen KORNAK MEGFELELŐEN KIVITELEZETT, TÁGAS FÜRDŐSZOBA és jobbra a nappali-konyha-étkező helyiség. A lakórésznek külön villanybojler biztosítja a meleg vizet. A nappaliból csigalépcsőn keresztül lehet a tetőtéri hálószobába feljutni. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a FEDETT, TÉNYLEG TÁGAS TERASZRA, ahol JAKUZZI és egy nagy étkező-pihenő rész lett kialakítva. A terasz folytatásaként a MEDENCE ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ PIHENŐ-NAPOZÓ rész található, melyet igényesen faburkolattal látta el. A komfortérzet növelése érdekében MINDKÉT LAKÓRÉSZ KLÍMÁVAL is felszerelték.

    Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együtt költözéséhez, befektetésnek egyaránt, hiszen a medencés lakórészt folyamatosan vendégek bérlik.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT, „sétáljon végig” az udvarban, külön-külön a lakórészekben helyiségről helyiségre! https://my.matterport.com/show/?m=smRUui3F6wQ

                                             TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

HÍVJON, hogy Öné legyen ez kiváló lehetőségeket biztosító, ÚJJÁ VARÁZSOLT INGATLAN!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Nyaraló
Sorház
Ikerház
Telephely
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert