Eladó Családi ház, Veszprém

#181100313

Eladó Családi ház

200 millió Ft

Veszprém Jeruzsálemhegy
Alapterület:
210 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
734 m2
Padlófűtés
Panorámás
Nyugat
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

PANORÁMÁS családi ház + különálló lakással, IGÉNYESEN KIALAKÍTOTT medencés kerttel eladó Veszprémben.

Az ingatlant társasházzá alakították. A 150 m2-es családi ház rész két lakószintes. Az alsó szinten két TÁGAS HÁLÓSZOBÁT találunk, továbbá egy valóban MÉRETES NAPPALI, egy kényelmesen nagy konyha-étkező és egy fürdő lett kialakítva. Minden helyiségre jellemző a RENDKÍVÜL VILÁGOS, VALÓBAN TÁGAS TÉR ÉS AZ IGÉNYES berendezés.     A konyhában igényesen kialakított, EGYEDI GYÁRTÁSÚ, GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT találunk. Az étkező hatalmas ablakain kitekintve POMPÁS PANORÁMÁBAN gyönyörködhetünk. A nappali egy lépcsőfokkal lejjebb helyezkedik el az étkezőhöz képest.

   A felső szintre a nappaliból induló lépcsőn mehetünk fel. Itt két hatalmas GARDRÓBOT találunk, illetve egy hálószoba részt és egy tényleg tágas nappalit. A nappaliból kinézve szintén a már említett, gyönyörű panoráma tárul elénk. A ház fűtését gázkazán biztosítja PADLÓFŰTÉSEN és radiátorokon keresztül. A lenti hálószobát és a fenti lakrészt HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA teszi még komfortosabbá. A nappaliban ÉPÍTETT, GYÖNYÖRŰ CSERÉPKÁLYHA teszi hangulatosabbá a téli hideg napokat. A ház ABLAKAI HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, melyeken az árnyékolást ZSALUZIÁVAL oldották meg.

    A külön álló épületrészben található 56 m2-es lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik. A lakással egy épületben egy TÁGAS IRODA helyiség és egy KÉT ÁLLÁSOS GARÁZS is helyet kapott. A lakásba belépve egy előtérbe érkezünk, ahonnan nyílik balra a hálószoba, szemben a konyha-étkező, jobbra pedig a nappali. A fürdőszoba és a WC a konyhából és a hálószobából egyaránt elérhető.

   A lakás fűtéséről tetszés szerint GÁZKAZÁN, PELLET KÁLYHA ÉS HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA gondoskodik. Mindkét lakás a KEDVEZMÉNYES GÁZSZÁMLÁBA BŐVEN BELEFÉR. Az egész évi gázszámla mindkét lakást összeadva mindössze 210 000,- forint. A villanyszámla a két lakásra összesen 26 000,-/hó. Az egész udvar térkővel burkolt.

     Az udvar végében egy IGÉNYESEN, JÓ ÍZLÉSSEL MEGALKOTOTT PIHENŐ ÖVEZETET alakítottak ki. Ezen a 300 m2-en gondozott pázsittal, tűzrakóhellyel, MEDENCÉVEL ÉS EGY FEDETT PIHENŐHELLYEL ellátott INTIM KERTET találunk. A fedett részben gépesített, MINDENNEL FELSZERELT KONYHÁT találunk. A konyharészben nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas étkező, mellette ülőgarnitúrával, pihenőágyakkal ellátott pihenő-társalgó rész biztosítja a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódást.

       Több generáció együtt költözéséhez, befektetésnek, lakás + iroda, vállalkozáshoz KIVÁLÓ!                          TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

  HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Sorház
Ikerház
Nyaraló
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert