Eladó Családi ház, Veszprém

#181100207

Eladó Családi ház

34 millió Ft

Veszprém Dózsaváros
Alapterület:
51 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
10 m2
Felújított
Cirkó
Utcára
Dél
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

ALKUKÉPES irányáron két szobás, TELJESEN FELÚJÍTOTT, kis családi ház, RENDKÍVÜL ALACSONY REZSIVEL a Dózsavárosban eladó

Az épület téglából épült, utcafronti részét HŐSZIGETELTÉK. A felújítás során a TELJES GÉPÉSZETET KICSERÉLTÉK. Az egész lakásban KICSERÉLT ELEKTROMOS HÁLÓZATOT 32 A-ra bővítették. A vízvezetéket, szennyvíz vezetéket vadonat újra cserélték. Két éve a TELJES FŰTÉSRENDSZERT KICSERÉLTÉK. Új gázkazán és új radiátorok kerültek beszerelésre, melynek köszönhetően a GÁZSZÁMLA MINDÖSSZE HAVI 13 000,- FORINT. A tágas FÜRDŐSZOBA IS TELJESEN MEGÚJULT. A szobákban a burkolatokat laminált lapra cserélték, a közlekedőben, konyhában, fürdőben új járólapot raktak le. Az ablakokat új, HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK váltották fel, a bejárati ajtót pedig új, több ponton záródó biztonsági ajtó váltotta fel.

  A lakás helyiségeire jellemzőek az IGAZÁN TÁGAS, RENDKÍVÜL VILÁGOS TEREK. Egy közös, 8 m2-nyi, fedett előtérből léphetünk be a lakásba. Gyakorlatilag közlekedő folyosók nincsenek, ezért az egész lakás TÉRKIHASZNÁLÁSA VALÓBAN KIVÁLÓ, minden tér hasznos. Belépve jobbra a konyha-étkező található, balra a fürdőszoba. Szemben a méretes nappali, amelyből balra nyílik a másik szoba. Ebből közvetlenül léphetünk ki a kényelmesen tágas, 10 m2-es TERASZRA. A teraszról tudunk lejutni a nappali alatt található kb. 10 m2-es, sziklába vájt PINCÉBE. A CSENDES, szinte forgalommentes helyen található ingatlan TÖBB, MINT EGY TÁRSASHÁZI LAKÁS. Gyerekes családoknak, időseknek, fiataloknak, egyedülállóknak, befektetési célra egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS!  Az irányár ALKUKÉPES! Nézze meg az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!     https://my.matterport.com/show/?m=HjbHUNYiRM9

          HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a RITKÁN KAPHATÓ ingatlan!

Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Nyaraló
Iparterület
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Házrész
Panellakás
Mezőgazdasági terület
Ikerházrész