Eladó Családi ház, Sóly

#181100318

Eladó Családi ház

47.9 millió Ft

Sóly
Alapterület:
86 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 270 m2
Gázkazán
Udvari
Dél
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

HŐSZIGETELT, 3 szobás családi ház eladó Sólyban.

A 86 m2-es, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, palatetős házba egy kényelmes méretű teraszon keresztül juthatunk be. Minden helyiségre jellemző a VILÁGOS, TÁGAS TÉR. Belépve egy tágas előtérbe érkezünk, mely nappaliként is funkcionálhat. Innen jobbra a valóban nagyméretű, világos szoba található. Mellette egy közlekedőről nyílik a két részből álló, világos konyha, melyet egy méretes KAMRA egészít ki. A konyha mellett a külön WC kapott helyet. A WC-vel szemben a tetőtérbe vezető feljáró kapott helyet.                                                    A közlekedő végén a FELÚJÍTOTT, MODERN FÜRDŐSZOBA helyezkedik el.

  A fürdő mellett egy kis közlekedőről nyílik a másik, szintén VILÁGOS, TÉNYLEG TÁGAS SZOBA. A közlekedőben mennyezetig érő szekrény segít a tárolásban. A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek jól elkülönülnek egymástól.

   A nyílászárókat HŐSZIGETELT MŰANYAGOKRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL is felszereltek. A radiátoros fűtésről gázkazán és egy vegyes tüzelésű, illetve pellet tüzelésű kazán tetszés szerint gondoskodik. A födém BETONFÖDÉM, tehát a TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ, így a ház bővítése építési engedély nélkül megoldható! A melegvizet ARISTON villanybojler állítja elő. A lakószint feletti födémen 15 cm-es közetgyapot hőszgetelés csökkenti a ház hőveszteségét.

     A ház külső, 10 cm-es szigetelése, szinezése már elkészült. A ház fele alatt PINCE található, mely egy GARÁZSBÓL, kazánházból és tárolókból áll. Az épület mellett több részből álló MELLÉKÉPÜLET van, mely alatt szintén pince található.

      A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető! NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig az ingatlanban!  https://my.matterport.com/show/?m=cjWBmxxL5Q2

                                       TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

        HÍVJON, hogy Öné legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló, REMEK ÁLLAPOTÚ ingatlan! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Ikerház
Nyaraló
Sorház
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert