Eladó Családi ház, Márkó

#181100324

Eladó Családi ház

135 millió Ft

Márkó
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű, azonnal költözhető
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 053 m2
Újszerű
Padlófűtés
Kertre néző
Dél
1
Összkomfort
A++
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN megépített, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ családi ház, „0” rezsiköltséggel eladó Márkón.

   A 2021-ben elkészült házat MINDEN PORCIKÁJÁBAN gondos körültekintéssel, magas szakmai hozzáértéssel, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagok felhasználásával építették, beleértve az igényesen kivitelezett ház előtti, utcai előkertet és az egész ingatlan térkővel burkolt, PARKOSÍTOTT udvarát. A 200 m2-es házra jellemzők a RENDKÍVÜL VILÁGOS terek, valóban TÁGAS, IGAZÁN MÉRETES HELYISÉGEK.

     A REZSIKÖLTSÉG, gyakorlatilag „0”, azaz NULLA FORINT, hiszen csak a vízfogyasztásért kell fizetni! A fűtést a legmodernebb, helyiségenként szabályozható ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉSSEL oldották meg, így az egyik legkomfortosabb fűtési formát valósították meg. Az ingatlant SZALDÓS elszámolású, 12,5 KW teljesítményű NAPELEM RENDSZERREL látták el, mely bőven fedezi a villanyfogyasztást. A ház szigetelése az aljzatban 15 cm, a 30 cm-es Porotherm falazaton 20 cm-es grafitos hőszigetelés, a födémen 50 cm hőszigetelés. A nyílászárók EGYEDI GYÁRTÁSÚ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, FA NYÍLÁSZÁRÓK, melyek mindegyike 3 rétegű üvegezéssel van ellátva. Ezeken hőszigetelt, MOTOROS ALUMÍNIUM REDŐNY van.

   A házba belépve egy előszobába érkezünk. innen nyílik balra két hálószoba. A közlekedőből jobbra a tényleg HATALMAS NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA TÉRBE érkezünk. A MODERN, GÉPESÍTETT egyedi bútorral felszerelt, TÁGAS KONYHÁVAL szemben a nagyobb társaság számára is kényelmesen nagy étkező található, melynek folytatásaként az ÓRIÁSI NAPPALI helyezkedik el. Az étkező-nappali térből közvetlenül léphetünk ki a szintén NAGY TERASZRA. A nappaliból nyílik a külön WC és a tényleg tágas fürdőszoba.

   A nappali végéből a harmadik hálószoba nyílik, amely a maga 32 m2-ével valóban kiválóan bútorozható, kényelmes életteret biztosít. A hálószobához egy JÁRHATÓ GARDRÓB csatlakozik, mely igény szerint fürdőszobává alakítható. A ház folytatásaként a 40 m2-es garázs található, melyet lakószobának alakítottak ki, de garázsként egyaránt használható. Az udvaron egy fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll.

    A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban!  https://my.matterport.com/show/?m=omKQXrhYFgD

                                         TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS INGATLAN!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Ikerház
Nyaraló
Sorház
Telephely
Iparterület
Ikerházrész
Zártkert