Eladó Családi ház, Bánd

#181100283

Eladó Családi ház

59.8 millió Ft

Bánd
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 400 m2
Felújított
Cserépkályha - fa, szén
Kertre néző
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

TÉNYLEG TELJESKÖRŰEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT családi ház eladó Bándon.

      A teljesen száraz, penésztől, nedvességtől mentes kőházat NAGY ALAPOSSÁGGAL, KELLŐ SZAKÉRTELEMMEL ÚJÍTOTTÁK FEL úgy, hogy a ház régi jellegét, stílusát meghagyták. KICSERÉLTÉK AZ EGÉSZ GÉPÉSZETET, vagyis víz, villany, szennyvíz vezetékeket. A nyílászárókat szintén újra cserélték. A ház teljes aljzatát kiszedték, majd szigetelés után újra készítették, melyre új padló burkolatot raktak.     A főfalak alá VASBETON MEGERŐSÍTÉST készítettek, ezáltal a ház rendkívül masszív alappal és falakkal rendelkezik. A TETŐSZERKEZETET IS FELÚJÍTOTTÁK, a tetőhéjazatot, modern cserépre cserélték, a lakótér mennyezetét felülről hőszigetelték.

    A fűtést két CSERÉPKÁLYHA, illetve elektromos FŰTŐPANELEK biztosítják, a melegvizet villanybojler állítja elő. Az épülethez tartozik egy kisebb melléképület és egy pince is. Az udvaron ÁSOTT KÚT van. A ház előtti udvarban több autó számára van parkolási lehetőség.

      A lakórészbe belépve egy előtérbe érkezünk, amely méreténél fogva az étkezőt is magába foglalja. Innen nyílik jobbra az egyik, KÉNYELMESEN TÁGAS SZOBA, balra pedig a nagyobb, másik szoba, melyből akár kettőt is lehet csinálni. Szemben a konyha található. A konyhából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. A közel 70 m2-es ház REMEK ELRENDEZÉSŰ HÁZ elhelyezkedésének köszönhetően igazán csendes, nyugodt helyen található. A vásárláshoz FALUSI CSOK,  CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS igényelhető. NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a helyiségeken!  https://my.matterport.com/show/?m=qFWnXWN6kgV

                                      TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

HÍVJON, HOGY ÖNÉ LEGYEN ez a ritkán található, KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN felújított ingatlan!

       A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK és FALUSI CSOK ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Téglalakás
Építési telek
Nyaraló
Ikerház
Sorház
Ikerházrész
Garázs
Iparterület