Eladó Téglalakás, Veszprém

#181100249

Eladó Téglalakás

59 millió Ft

Veszprém Nádortelep , Bolgár Mihály utca
Alapterület:
93 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Nincs
Felújított
Kondenzációs kazán
Panorámás
Bútorozott
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

PANORÁMÁS, 2 szintes, tégla lakás ALKUKÉPES ÁRON eladó Veszprém, Bolgár Mihály utcában.

    A 93 m2-es, 3,5 szobás, 1. emeleti lakás két szintes elrendezésű. Az alsó szinten egy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÁGAS tér fogad bennünket, mely az előszoba és dolgozó szoba is egyben. Itt egy mennyezetig érő, HATALMAS, tolóajtós BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a holmik tárolásában. Innen vezet fel a lépcső a felső, tetőtéri szintre.

   Felérve, balra egy tolóajtós hálószobát találunk, jobbra a valóban tágas, világos konyha és az étkező kapott helyet. A konyhát egy kamra egészíti ki, ahol remekül tárolhatjuk a mindennapi konyhai munkához szükséges dolgokat. A konyhából és az étkezőből kitekintve POMPÁS BAKONYI PANORÁMÁBAN gyönyörködhetünk. Az étkező sarkában van a 1,5 ÉVES KOMBI GÁZKAZÁN is, mely a melegvízről és a RADIÁTOROS FŰTÉSRŐL gondoskodik.

  A konyhától jobbra találjuk a kényelmesen tágas nappalit. A sok ablaknak köszönhetően, mint a lakás összes helyisége, a NAPPALI IS RENDKÍVÜL VILÁGOS. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a keleti fekvésű ERKÉLYRE. A nyári melegebb napokat a KLÍMA TESZI KOMFORTOSABBÁ a lakásban. A nappaliból nyílik a másik, szintén tolóajtós hálószoba, valamint a külön WC és a nagy sarokkáddal ellátott, VALÓBAN TÁGAS FÜRDŐSZOBA. A fürdőben IGÉNYES BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK teszik kellemesebbé mindennapi használatot, valamint a mosógép is bőven elfér.

  Az épület KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL rendelkezik, a lakás ablakai hőszigetelt nyílászárók. Az előbbieknek köszönhetően REZSIJE MEGLEPŐEN ALACSONYAN TARTHATÓ, hiszen a lakás fűtésköltsége mindössze havi 11 716,- forint. A zárt udvarban 1 autó számára van parkolási lehetőség. A lakás ELRENDEZÉSE KITŰNŐ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek jól elkülönülnek egymástól. A lakásban található összes, egyedileg idegyártott szekrény mind az alsó, mind a felső szinten a lakásban marad. Tényleg REMEK VÁLASZTÁS ez a felújított állapotú lakás. A vásárláshoz ÁLLAMI TÁMOGATÁS igénybe vehető!

     NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=TvKzLRRDrG3

           HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a 59M IRÁNYÁRON kínált lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Téglalakás
Építési telek
Nyaraló
Ikerház
Iparterület
Sorház
Ikerházrész
Garázs