Eladó Családi ház, Zirc

#181100232

Eladó Családi ház

75 millió Ft

Zirc
Alapterület:
140 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
657 m2
Felújított
Cirkó
Kertre néző
3
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

PRÉMIUM MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT családi ház eladó Zircen

Zirc csendes zsákutcájában található, 5 szobás, szinteltolásos házban három lakószintet találunk, mely 140 m2, valamint az egész épület alatt pince szint van. A pince szint egy tágas GARÁZSBÓL áll, melyből a méretes kazánházba juthatunk. A kazánházból közvetlenül a kertbe is van kijárat. A kert felőli bejárattal a pince másik fele két nagy tárolóból áll. A kazánházban kapott helyet az EGY ÉVES!! KOMBI GÁZKAZÁN és a vadonatúj vegyes tüzelésű kazán is. Mellettük még igazán tágas tároló hely is rendelkezésre áll.

    A lakótérbe egy méretes, FEDETT TERASZON keresztül léphetünk be. Egy kényelmesen tágas előtérbe érkezünk, ahonnan balra a WC-kézmosót találjuk. A bejárattal szemben egy ajtón keresztül érjük el balra a nappalit, jobbra a valóban NAGY MÉRETŰ, rendkívül világos KONYHA-ÉTKEZŐT. Méreténél fogva nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas teret találunk. A konyhába VADONATÚJ, EGYEDILEG IDEGYÁRTOTT, GÉPESÍTETT, MODERN KONYHABÚTORT építettek be. A bejárattal szemben pár lépcsőn keresztül jutunk el egy fél szinttel feljebb. Itt tágas előtérből nyíló két nagy szobát találunk, valamint egy fürdőkádas fürdőszobát. Fél szinttel feljebb szintén két nagy szobát és egy zuhanyzós fürdő-WC-t találunk. Az egyik szobához egy gardrób tartozik. A ház minden helyiségére elmondhatjuk, hogy IGAZÁN TÁGASAK, VILÁGOSAK.

       A megfelelő fényt mindenhol ENERGIATAKARÉKOS, MODERN LEDLÁMPÁK, mennyezetbe süllyesztett spotlámpák biztosítják, melyeket MAGAS SZÍNVONALON KIALAKÍTOTT, egyedi gipszkarton mennyezetben helyeztek el. A ház teljes GÉPÉSZETÉT VADONATÚJRA cserélték, tehát a teljes elektromos hálózatot, fűtést, vízvezetékek és csatorna mind-mind megújult. Az összes burkolatot, a belső és külső nyílászárókat szintén újra cserélték.  A ház kialakításának köszönhetően az egyes életterek jól elkülönülnek egymástól, így egymást nem zavarva a család minden tagja a saját lakrészében élheti mindennapjait. Ugyanakkor a közös, nagy terekben komfortosan lehetnek együtt. Nézze meg a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=hMwEyFsXBpH

    KITŰNŐ VÁLASZTÁS ez a PRÉMIUM MINŐSÉGBEN, magas színvonalon FELÚJÍTOTT HÁZ!

HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a 75M ÁRON kínált ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Iparterület
Mezőgazdasági terület
Téglalakás
Panellakás
Építési telek