Eladó Családi ház, Seregélyes

#181100185

Eladó Családi ház

41.5 millió Ft

Seregélyes
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 752 m2
Felújított
Gázkazán
Kertre néző
Parkosított
1
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT családi ház gyönyörűen PARKOSÍTOTT kerttel eladó Seregélyesen

A RENDKÍVÜL HANGULATOS, tégla építésű ház 120 m2-es, melyben 2 egész, egy fél szobát és egy tágas nappalit találunk, valamint nagyobb társaság számára is kényelmes méretű étkezőt. A ház külön WC-vel és külön fürdőszobával van ellátva. A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, a fűtésről gázkazán gondoskodik radiátorokkal, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A nappaliban egy épített kandalló teszi a téli estéket még hangulatosabbá.

      Az épületbe HÁROM BEJÁRATON keresztül is bejuthatunk. A főbejárat előtt kis fedett veranda található. A főbejárat egy tágas előtérbe nyílik, ahonnan szemben az étkezőbe érkezünk. Balra egy hangulatos folyosóra jutunk egy ajtón keresztül, ahonnan a hátsó szobák megközelíthetők, jobbra pedig a pince lejáróhoz vezet egy ajtó. A külön folyosó lehetővé teszi, hogy a szobákhoz közvetlenül eljussunk anélkül, hogy az étkezőn és nappalin keresztül kellene mennünk. A szobák az utóbb említett módon is megközelíthetők.

  Az étkezőbe érve balra, szinte egy közös térben az étkezővel a nappali kapott helyet. Mindkét helyiségre jellemző a TÁGAS, NAGY TÉR, ahol egy nagyobb család is kényelmesen elfér. Az étkezőből jobbra egy kis közlekedőn keresztül a WC és a fürdőszoba érhető el. A közlekedőről közelíthető meg a konyha is, melynek végéből a kazánházba, továbbhaladva pedig a kertbe juthatunk ki.

Az IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBÁBAN fürdőkád és HIDROMASSZÁZZSAL felszerelt, modern ZUHANYZÓ KABIN egyaránt rendelkezésre áll. Az igazán méretes fürdőszoba a MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, roppant KREATÍV, tükörrel borított mennyezetének köszönhetően még tágasabbnak tűnik.

    A ház végében található 10 m2-es szobába - egy kiváló ötletnek köszönhetően - az udvar felől közvetlenül is beléphetünk egy kétszárnyú, nagy, üveges ajtón keresztül. Ezáltal egy külön kis rezidenciaként is használhatjuk. A szobából aztán egy ajtón keresztül a ház többi helyiségébe bejuthatunk.

     Egy SAJÁT FŰTÉSSEL, VÍZZEL ELLÁTOTT külön házikó, az egykori nyári konyha, a bejárattal szemben helyezkedik el. A maga 11,5 m2-nyi területével szintén egy elkülönített, SAJÁT KIS KUCKÓKÉNT használható. Mellette egy hasonló méretű, FEDETT, KULTURÁLTAN KIALAKÍTOTT ÉS BERENDEZETT TÁRSALGÓ, kávézó bárpulttal szolgálja a kikapcsolódást.

    Az 1752 m2-es telek funkciójában jól átgondoltan több részre tagozódik. A KELLEMES LÁTVÁNYT NYÚJTÓ előkertben örökzöldek, cserjék, bukszusok, tuják, virágok, gondozott pázsit vonzzák a szemet. Mögötte zöld növényekkel elválasztva egy KERTI SÜTÖGETŐ, FEDETT ÉS SZABADTÉRI KIÜLŐVEL HÍVOGATJA az embert. A hátsó udvar részében, mely a másik utcáról autóval megközelíthető, KÉT GARÁZS kapott helyet, valamint egy 30 m2-es, szépen felújított, kicsinosított melléképület, mely különböző tároló funkciókkal segíti a tulajdonosok életét. Az épületek után, mintha EGY PARKBAN SÉTÁLNÁNK, EGY GYÖNYÖRŰ KERTI TÓ, az eddig már megszokott igényességgel, kiváló minőségben megépítve – benne 150 színes hallal – biztosít teret a zavartalan kikapcsolódáshoz, pihenéshez. Körülötte örökzöldek, PIHENŐ HELYEK, KERTI KIÜLŐK, MIND-MIND IGÉNYESEN KIALAKÍTVA. A kert leghátsó részében a veteményes kertnek is jutott hely, mely szinten örökzöldekkel, gondozott pázsittal lett elválasztva. Az egész udvar az utca és a szomszédok felől MAGAS SÖVÉNNYEL VAN KÖRBE VÉVE, ezáltal egy valóban intim, nyugodt kertet sikerült kialakítani.

  HÍVJON, hogy Öné legyen ez RENGETEG LEHETŐSÉGET biztosító, KIVÁLÓ INGATLAN!

 

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Nyaraló
Iparterület
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Házrész
Panellakás
Mezőgazdasági terület
Ikerházrész