Eladó Családi ház, Veszprém

#181100184

Eladó Családi ház

59.9 millió Ft

Veszprém Kádárta , Csimorka utca
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
531 m2
Hőszigetelt
Padlófűtés
Kertre néző
1
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

EGYEDÜLÁLLÓAN MAGAS MŰSZAKI tartalommal, KULCSRAKÉSZ „OKOS OTTHON” családi házak eladók

Veszprém kertvárosi városrészében, Kádártán épül 8 db egyszintes családi ház. A zárt lakóparkba ELEKTROMOS KAPUKON keresztül juthatunk be. A telkenként 2-2 családi ház egyenként 120 m2 (nettó 94,7 m2) alapterülettel és 13,35 m2-es külső, BURKOLT TERASSZAL készül. Minden házhoz 531-570 m2 közötti telekméret és 2 térköves AUTÓBEÁLLÓ tartozik, melyeket 1 elektromos autótöltő kiállás egészít ki.

    A 4 SZOBÁS OKOS OTTHONOKRA jellemzőek a rendkívül VILÁGOS, IGAZÁN TÁGAS terek. A méretes nappali-étkezőn kívül 3, valóban méretes (egész) hálószoba biztosítja az egész család kényelmét. Az étkezőből közvetlenül léphetünk ki a nagyobb társaság számára is KÉNYELMES MÉRETŰ TERASZRA. A házak BELSŐ ELRENDEZÉSE EGYENESEN KIVÁLÓ, hiszen a hálószobák és a nappali életterek nagyon jól elkülönülnek egymástól.

    A megszokottól eltérő további KÜLÖNLEGESSÉGE az otthonoknak a KÉT KÜLÖN FÜRDŐSZOBA, melyek közül az egyik, zuhanyzós, kifejezetten az egyik szobából nyílik, míg a másik, fürdőkádas a két másik hálószoba kényelmét biztosítja. Természetesen mindkettő fürdő WC-vel is rendelkezik. Az előszobában egy KÜLÖN WC-KÉZMOSÓ is rendelkezésre áll. Az egyes helyiségek méretezésénél különös gondot fordítottak arra, hogy a Magyarországon kapható SZABVÁNY BÚTOROKKAL lehessen berendezni minden helyiséget, nem kell egyedi bútorokat gyártatni.

    A házak fűtését ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS biztosítja, melyet helyiségenként szabályozhatunk. A meleg vízről 200 literes, ARISTON HŐCSERÉLŐS VILLANYBOJLER gondoskodik. A komfortérzet növelése érdekében a házakat központi, HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZERREL szerelik fel. A fűtést, a meleg vizet, a szellőztető berendezést távolról, akár MOBIL TELEFONRÓL is IRÁNYÍTHATJUK. Az otthonok energiafelhasználása rendkívül alacsony, melyet 100 %-ban a beépített, megújuló, cellaoptimalizált LONGI SOLAR NAPELEMES ENERGIAFORRÁS biztosítja, mely bővíthető. Ennek köszönhetően az energia REZSI KÖLTSÉGE VÁRHATÓAN „0” FORINT. Gyakorlatilag csak a vízdíjat kell fizetni. A házak 20 CM-ES, grafitos külső HŐSZIGETELÉST kapnak, a külső nyílászárók műanyag, Spectrum, 86 mm-es, 3 rétegű, meleg peremes, hővédős üvegezésűek.

   A kulcsrakész állapothoz hozzátartozik az 1 m széles közlekedő járdák, autóbeállók TÉRKÖVES BURKOLÁSA, valamint a kertekben az automata öntöző berendezéshez a fogadó állomás kiépítése, tereprendezés. A házak burkolatait, belső ajtók színét, csaptelepeket, kádat, zuhanypanelt a LEENDŐ TULAJDONOS VÁLASZTHATJA KI. Várható átadás 2021.december-2022 február.

                HÍVJON, hogy Öné legyen ezen KIVÁLÓ OKOS OTTHONOK egyike!

Bankfüggetlen ingyenes hitel ügyintézés, ingyenes CSOK ügyintézés. Ön csak kigondolja mire van szüksége, és nyugodtan hátra dőlhet, a többit elintézzük.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Iroda egyéb
Üzlethelyiség
Téglalakás
Nyaraló
Iparterület
Házrész
Mezőgazdasági terület
Garázs